FOTO by Amazon

Kids

Ovaj plastični usisavač za djecu zapravo usisava, tako da vam klinci mogu pomoći kroz igru!

Antonija Andabak 09. listopada 2021.

Ovo zovemo win-win situacijom!

Neke stvari u životu dolaze spontano, a za neke se morate malo pomučiti, osobito kada je dječji odgoj u igri. Naučiti mališane lijepom ponašanju, pristojnosti i pravim vrijednostima nekim roditeljima je pravi izazov, zato je svaka pomoć dobrodošla. Pritom mislimo doslovno svaka.

Iako vam dječje pjesmice ponekad znaju prisjesti, zasigurno će vaše dijete, a i vas zaintrigirati nešto to ne pjeva već kroz igru pomaže dijete držati zaokupiranim, a vaš prostor čišćim!

Ove godine pojavila se igračka usisavač u obliku babe morskog psa u svijetlo plavoj i žutoj boji koji zaista radi pa će vam dijete učiniti uslugu, a da to i ne zna! Evo o čemu je zapravo riječ: usisavač je igračka koja se pokreće pomoću kotačića i rotira u raznim smjerovima kao i pravi usisavač za odrasle. Ne samo to već ova praktična igračka ima pravu moć čišćenja za skupljanje sitnog otpada pa ne očekujte da će obaviti tako temeljit posao kao vi, ali će zasigurno pomoći s mrvicama čipsa, smokića ili kruha.

Baby Shark Vacuum ima podesivu ručku, punjivu bateriju koja traje gotovo dva sata i teži samo 2,2 kilograma. Dizajniran je za djecu od 2 godine naviše. O, i da, svira poznatu pjesmu Pinkfong “Baby Shark” te svijetli kod radi, pa će vaše dijete zabavljati oponašajući poslove koje vjerojatno radite cijelo vrijeme.

Bežični usisavač je plave i žute boje, a s prednje strane nalazi se posada Baby Shark. Vakuum za bebe morskog psa možete pronaći na Amazonu, ali zalihe nestaju. Pronađite detalje za svog vrijednog mališana na ovom linku!