FOTO by Amazon

Kids

Ovaj magični bazen i dvorac za napuhavanje u jednom osigurat će vašoj djeci sate i sate bezbrižnog igranja!

Antonija Andabak 11. svibnja 2021.

Osim u rozoj, dvorac je dostupan i za mušku ekipu u plavoj boji!

Dječja okupljanja u vidu rođendana organizatorima istih, točnije – roditeljima može pričinjavati popriličan stres. Ograničen broj gostiju, želje i željice po pitanju hrane i pića, dekoracija i aktivnosti za velike i male, slatke su brige koje se mogu eliminirati krenete li na vrijeme s organizacijom dječjih aktivnosti!

U posljednjih godinu dana, veliki su hit rođendanskih proslava postali dvorci za napuhavanje koji čine sigurnu play zonu za razigranu djecu predškolske dobi.

Atraktivan, sadrži stepenice, tobogan i mekanu podlogu ispunjenu kuglicama raznih boja. Ovoga puta, umjesto raznobojnih kuglica, na tržištu se pojavio dvorac za napuhavanje s bazenom za kojim je nastala prava pomama!

Osim što čini savršen kutak za igranje na dječjim rođendanima, ovog ljeta dvorac za napuhavanje postaje mini vodeni centar one djece koje imaju tu sreću da se dvorac može postaviti baš u njihovo dvorište!

Ne samo da će se vaši mališani osjećati kao princeza ili princ, nego će imati zanimaciju čitavog ljeta!

Dvorac dolazi u pink i plavoj boji, visine je dva metra i težak osam kila. Kutevi dvorca sadrže četiri tornja, a lukovi imaju otvore za prskalice koje će dječju igru učiniti još zanimljivijom!

Dvorišna atrakcija u kojoj će mališani bezbrižno provoditi sate i sate igranja je zagarantirana, a sve nas to pomalo vuče na pomisao kako bi bilo odlično opet biti dijete!

I dok se vraćate u realnost, odlaskom na ovaj link pobrinite se da dječje radosti mnogima ostanu dugo u sjećanju!