FOTO by Youtube / discovery plus

Zabava

Ovaj ekspert za pranje rublja sugerira koristiti votku za uklanjanje neugodnih mirisa na odjeći!

Antonija Andabak 09. listopada 2021.

Ne treba reći dva puta!

Rublje je nezaobilazan dio svačije rutine čišćenja. No, Patric Richardson, voditelj najnovije serije HGTV -a Laundry Guy, unosi malo radosti i bezbrižnosti u ovaj ponekad dosadan posao.

Uvijek kažem da perete rublje za ljude koje volite”, to je vrsta ljubavnog jezika“…Razmišljamo, i zaključujemo da nitko nikada tako strastveno nije pričao ovoj vrsti kućnog posla, no Richardson predlaže nešto što do sada nismo čuli, a moglo bi unijeti promjenu u rutini održavanja rublja.

U svojoj emisiji nedavno je podijelio svoje iskušane savjete kako bi pomogao klijentima oživjeti neke od svojih najdražih predmeta. Jedan od njegovih neobičnijih savjeta je korištenje votke za uklanjanje svih neželjenih mirisa koji bi mogli doći na vašu odjeću.

Da, dobro ste čuli: Ista tekućina koja se koristi kao savršen sastojak za koktele može očistiti zaprljanu odjeću!

Možete naprskati svoju vreću za teretanu votkom; ako odete u svoj omiljeni restoran i pokupite miris hrane, možete to poprskati votkom, a isto vrijedi ako boravite u prostoriji pušača, miris duhana otklonit će votka za čas!”

Učinkovitost votke dolazi iz visokog udjela alkohola koji pomaže neutralizirati mirise, a istovremeno ih dezinficirati odjeću.Možda je vrijeme da svi kupimo bocu votke za ormar za rublje umjesto raznih osvježivača rublja koji očito nemaju tu moć dezinfekcije i učinkovitosti kao votka! Živjeli!