FOTO by Sipski / Amazon

Dom

Ovaj držač nam omogućuje kraljevski wellness u vlastitom domu uz čašu omiljenog vina

Krešimir Šustić 25. rujna 2020.

Odlučili smo da je danas savršen dan za opuštanje uz dobru kapljicu

Ljudi koji rade preko tjedna znaju kako cijeniti i iskoristiti dane vikenda, neovisno o tome na koji način ga odluče provesti.

Neki od nas bježe iz grada u obližnje destinacije, izlaze s prijateljima, dok oni koji vole provoditi vrijeme u miru i tišini vjerojatno dožive najljepši i najopušteniji odmor u vlastitom domu.

Ukoliko vam podhitno treba da napunite baterije i posvetite se samom sebi, predlažemo da u svojoj oazi sreće napunite kadu, dodate pjenu za kupanje i opustite se na pravilan i zdrav način.

U takvim situacijama često volimo prigušiti svijetla, upaliti svijeće, omiljenu opuštajuću muziku kako bi u potpunosti postigli atmosferu koja nam najbolje odgovara.

Osim navedenih sitnica, dodatni gušt nam stvara i čaša omiljenog alkoholnog pića koja nam pomaže da se osjećamo baš poput pravih kraljeva.

S obzirom na to da većina nema prikladno mjesto na koje je može staviti, a da se pritom ne oklizne i razbije, pronašli smo najbolje moguće rješenje.

Držač za čašu je napravljen od silikonske pozadine koja se pričvršćuje za zid, a na prednjem dijelu se nalazi plastični dio koji nam omogućuje da s lakoćom odložimo čašu.

Dolazi u pinky, tirkiznoj i sivoj boji, a svako naše tuširanje ili brčkanje u mjehurićima pretvara u pravi kućni wellness koji nam je svima s vremena na vrijeme potreban.

Svoj primjerak ove uistinu potrebne stvarčice za neometano guštanje možete pronaći na LINKU po cijeni od samo $14,99.