FOTO by Yanko Design / Bernhard Sobotta

Zabava

Ovaj bicikl lako se transformira u ležaljku ili krevet

admin 21. srpnja 2021.

Jednostavnog imena "Krug" ovaj bicikl pružit će vam odmor kad i gdje god...

Iako spada u jedno od najekonomičnijih prijevoznih sredstava bicikl sve više pada u drugi plan, a ulice preplavljuju električni romobili i ostale alternative. Ono što ne možete dobiti vožnjom romobila, a bicikl je savršen za to je vježba i gubitak kalorija.

Svaka vaša vožnja postaje aktivna tjelovježba za tijelo, a s obzirom na gužve na našim cestama i odmor za um.

Bicikl je odličan i u slobodno vrijeme kao sredstvo koje vas u nekoliko desetaka minuta može izvesti iz gradske gužve i dovesti u šarmantan dio prirode gdje možete uživati. U takvim situacijama obično sa sobom nosimo ruksak s podmetačem i ostalim sitnicama koje nam omogućuju da malo legnemo i uživamo.

Svi ljubitelji bijega u prirodu neće ostati ravnodušni na bicikl koji smo pronašli. Službenog imena “Krug” ovaj proizvod je kombinacija bicikla, ležaljke i kreveta, a mi moramo priznati da odmor nakon dugog bicikliranja nikad nije bio zanimljiviji. 

Za sve je zaslužan okvir bicikla u obliku velikog kruga koji čini sastavni dio svake transformacije.

Iako na prvu izgleda smiješno ovaj hibrid omogućit će vam da u jednom trenutku biciklirate, a već u idućem ležite i surfate na svom računalu.

Koliko god smiono zvučalo, bizaran izgled bicikla sigurno bi privlačio pažnju na svakom okretaju pedale. 

Ako ste dovoljno kreativni od svog bicikla možete napraviti i šator unutar kojeg možete namjestiti krevet i – prespavati na otvorenom!

Ovaj inovativni proizvod remek djelo je dizajnera Bernharda Sobotte, koji je o ovakvom biciklu sanjao čitavo djetinjstvo i kojeg je na kraju uspio i realizirati.