FOTO by Etsy

Ljubimci

Ovaj avanturistički most za mace pretvorit će vašeg ljubimca u Indianu Jones!

Antonija Andabak 26. srpnja 2021.

Most će vašem ljubimcu služiti za igru ali i viseću mrežu za "power nap"!

Bez obzira na to što netko mislio, no biti odgovoran vlasnik kućnog ljubimca vrlo je slično odgoju djeteta, a takav feeling uglavnom imaju oni koji nemaju dijete pa o svom čupavom stanaru brinu kao o pravom ljudskom biću.

To uključuje kupanje, hranjenje, šetnja, češljanje, igranje… Uz sve to, dobar “roditelj” svako malo nabavi i pokoju igračku.

Kada je riječ o igračkama i mačkama, tu gotovo da i nema kompromisa: ili poštena igračka ili ništa, ipak…morate brinuti za njihovo psihofizičko zdravlje, a neke prepredene mačke reagiraju samo na “fancy” igračke, baš poput ove koju smo pronjuškali na web shopu Etsy.

Činjenica: Ako mački nabavite ovakav most, voljet će vas zauvijek. Ali ovo nije bilo kakav most – nadahnut je filmom Indiana Jones i ukleti hram, konkretnije sceni gdje se suočava s neprijateljima na mostu te isti prereže kako bi se spasio.

Vaša se mačka neće imati od čega spašavati, osim možda vas samih kada im krenete dosađivati s pretjeranom brigom i maženjem kad njoj to baš i ne odgovara.

Ne brinite – uže na ovom mostu puno je izdržljivije od onog u filmu i spremno za grickanje, ako je tome vaša mačka sklona.

Uže je ručne izrade, napravljeno od čvrste špage, a vašoj maci odlično će služiti za igranje, prelazak s jedne strane prostorije u drugu ili kao viseća mreža za “power nap”.

Mnogobrojne recenzije govore u prilog da je riječ o odlično uloženom novcu koji će vašem ljubimcu donijeti uzbuđenje, ali i zasluženi odmor. Korisnici su osim praktičnosti istaknuli i kvalitetu te jednostavnu instalaciju mosta za vašeg čupavog Indianu Jonesa.