FOTO by Airbnb

Putovanja

Ovaj apartman u Starigradu ima bazen s najmagičnijim pogledom na more

admin 05. svibnja 2020.

Tko još želi provesti vrijeme ovdje i ubrizgati Vitamin SEA?

Kako sada stvari stoje čeka nas ljetna sezona bez turista, a za one koje vole mir i tišinu ovo će biti idealno razdoblje za ljetovanje. Zbog velike ponude i cijene smještaja bi trebale pasti, stoga nema razloga da ovo ljeto ne iskoristite maksimalno.

Iako s pronalaskom smještaja ove sezone ne bi trebalo biti problema mi smo pronašli jedan koji nas je oduševio, tj. očarani smo bazenom s najljepšim pogledom na more.

Ako nam trenutno nešto treba onda je to uživanje u ovom spektakularnom pogledu uz puno vitamina D i pokoji koktel.

Za sve avanturiste koji ne mogu biti dugo na jednom mjestu u blizini apartmana nalaze se brojne prirodne atrakcije i šetnice, a posjet NP Paklenici jedan je od imperativa.

Ljubitelji adrenalina u blizini mogu pronaći staze za biking i rafting, ali kao što svi putevi vode u Rim, tako i ovdje svi putevi na kraju dana vode u bazen u kojem ćete na najelegantniji način napuniti baterije i biti spremni za svaki izazov.

Dvije spavaće sobe s ukupno 6 kreveta čine dovoljno prostora za cijelu ekipu i na vama je samo da okupite prijateljice i rezervirate ljeto iz snova. Iako će, zbog situacije u kojoj smo se našli, svako ljetovanje biti kao iz snova ovaj bazen s pogledom čini malu razliku koja će vam pružiti dodatan užitak.

Prelistajte galeriju i pripremite se za najiščekivanije ljeto ikada!

Apartman smo pronašli na Airbnb stranici, a detalje možete pogledati na LINKU.