FOTO by Instagram iva__radic

Poznati

Ova žena kao da ne stari! Iva Radić u pravom raju na Zemlji!

admin 27. siječnja 2022.

Maldive odmah stvaljamo na svoju wish listu...

Prelijepa poduzetnica ovog je siječnja tmuran i dosadan Zagreb zamijenila bajkovitom lokacijom gdje se uputila s kćerkicom i prijateljicom.

S obzirom na to da lijepa brineta vodi veoma aktivan život ispunjen s pregršt obveza i svakodnevnih izazova, odlučila je napuniti baterije zajedno sa svojom najmlađom Tessom.

Gdje drugdje bi pronašla raj na Zemlji nego na Maldivima, otočnoj državi u Indijskom oceanu.

Čini se da je tamo uvijek nebo vedro, a sunce kao da nikada ne zalazi… Pješčana plaža i potpuni zen nešto je o čemu svatko mašta, a nekim sretnicima te se želje pretvore i u stvarnost.

Dok mi čekamo sunčanije dane i razmišljamo hoćemo li odjenuti jedan ili dva džempera, bundicu ili kaput, visoke čizme ili gležnjače, Iva nas časti fotografijama u kupaćim kostimima i živi život punim plućima.

Ne znamo koji joj ljepše stoji, klasičan jednodijelni badić u crnoj boji ili dvodijelni ljepotan bijele boje. Crni kupaći kostim dolazi s potpisom brenda Lunilou, iza kojeg stoji Izabel Kovačić.

Bivša manekenka ima liniju na kojoj bi joj mnoge žene pozavidjele. Ova majka troje djece izgleda kao da ne stari i čini nam se da za nju zaista vrijedi ona: „U zdravom tijelu, zdrav duh.“ Sigurno smo da je i do gena, ali vjerujemo da ova ljepotica itekako brine o svom tijelu, pazi na prehranu i redovito vježba.

Uvijek vedra i nasmiješena ne dopušta da je išta sputava u životu i za sve što je postigla itekako se sama potrudila. Osmijeh na njenom licu to i dokazuje.

Iako je tek siječanj, Ivin tamnoputi ten asocira nas na ljetne dane koje svi manje- više s nestrpljenjem očekujemo. Moramo priznati da smo malo zavidni dok gledamo ove fotografije, no uvijek možemo sanjariti jer tko zna, možda nas put jednog dana odvede upravo na Maldive…