Astro

Ova tri horoskopska znaka najviše su sklona nevjeri!

Antonija Andabak 28. srpnja 2023.

Nemamo tendenciju vjerovati horoskopu, ali ova je lista poprilično točna!

Biti u vezi u današnje vrijeme nije lako i zahtijeva mnogo truda, razumijevanja, dogovora…Vaš dečko može djelovati kao da ste mu na prvom mjestu, ali također postoji vjerojatnost da će postati nevjeran  jednom kada se malo opusti. Donosimo listu od tri horoskopska znaka koji imaju tendenciju biti malo vragolasti, a time i nevjerni.

Ipak, ne dozvolite da astrologija previše utječe na vašu vezu ili činjenica da se i znak Vašeg partnera nalazi  na ovoj listi.

Krenimo redom!

1. Ovan

Ovnovi su i više no voljni potpisati za dugogodišnju vezu, ali cijela stvar oko “biti vjeran” je zapravo  izazov za njih.

Ovan je veoma strastven, impulzivan znak s izraženom seksualnom  energijom, a svoje želje ponekad vodi u pogrešnom smjeru.  On je nestrpljiv znak koji je spreman platiti visoku cijenu zbog stava: “Dobivam sve što želim, kada želim“. Ovo posebno vrijedi za muškarce Ovnove, iako ni žene nisu posve nevine.

2. Vaga

Mnogi pretpostavljaju da su Vage majstori u vezi, a zapravo ne znaju da je ovaj znak u neprestanoj potrazi za unutarnjim balansom. Isprva su nevjerojatno šarmantni, a potom samo ispare!

Vage jesu veliki romantici,  ali su nepodnošljivo neodlučni. Vraški će se truditi oko vas, a u drugom vas trenu vas zapostaviti do te mjere da ćete se osjećati kao u vrtlogu zbunjujućih signala.

Vaga će vam odmah dati do znanja da ste mu bitni, ali njihovo “ima me-nema me” ponašanje, dugoročno ne ulijeva povjerenje.

3. Vodenjak

Jedan od nekonvencionalnih znakova Zodijaka jesu Vodenjaci. Što se njih tiče, monogamija i ne postoji, ljubav je stanje uma a prijateljstvo je na prvom mjestu.

Nekada je veza s Vodenjaci prava mala igra uma, a upravo zbog činjenice da izuzetno cijene slobodu i neovisnost,  nije im problem živjeti ne vežući se ni za koga posebno dugo.

To nipošto ne znači da su Vodenjaci partneri bez emocija, daleko od toga, ali morate biti spremni  da intenzitet ljubavnog razdoblja ovisi isključivo o njihovom razmišljanju i “stanju uma“.