FOTO by Amazon

Moda

Ova tote torbica zapravo je prijenosni hladnjak za vašu butelju vina

admin 25. ožujka 2022.

Osim što ćete ju vješto prikriti, vaša boca vina bit će idealno rashlađena

Počelo je ono vrijeme kada ćemo kavice i ostala pića ispijati na terasama kafića i parkovima jer će nas sunce podariti toplim i lijepim vremenom. Napokon ćemo moći ispijati piće na svježem zraku i uživati u friškom povjetarcu u nekom parku prepunom zelenila.

Lijepom vremenu priliči i nazdraviti pa zato uvijek treba imati spremno rashlađeno piće kojim ćete počastiti sebe i prijateljicu. Kako ne biste izgledali čudno nanašajući bocu vina sa sobom pronašli smo još jedan “James Bond” modni dodatak koji će prikriti svaku vašu namjeru konzumacije vina.

Zapikirali smo torbicu koja čak i ne izgleda loše te biste ju mogli isfurati na vjenčanju u nekom “vatrogasnom domu.” Upečatljiva zlatna boja odlično će parirati vašoj sintetskoj haljini, ali ono što je najbitnije – uvijek i svugdje bit ćete spremni izvaditi bocu hladne butelje.

Bez obzira što mislili o ovoj tote torbici, morate se nakloniti njenoj funkcionalnosti, a dodatna izolacija omogućava vam da ju napunite ledom i u njemu hladite svoje piće.

Ima čak i mali prednji pretinac na patent u koji možete staviti otvarač.

Loš dan na poslu i dobar dan s prijateljicom, ova torba ima odgovor na svaku situaciju i malo po malo mogli biste početi zanemarivati njenu estetsku manu te se početi diviti funkcionalnosti koju posjeduje.

Ovu torbicu fancy imena La Soir’ee by SACHI Faux pronašli smo na Amazonu po cijeni od 29,99$. Mala cijena za veliki užitak koji skriva njena unutrašnjost.