FOTO by Mango

Moda

Ova se haljina maksimalno istaknula u novoj Chufy x Mango kolekciji!

Antonija Andabak 28. svibnja 2021.

Doza egzotike, široki prozračni materijal i nježna roskasto-breskvasta boja

Španjolski modni high street brend Mango, nedavno je lansirao jednu od najljepših kolekcija do sada, a ekskluzivan dizajn kreiran s potpisom modne influencerice Sofije Sanchez de Betak, naziva: Chufy x Mango, izazvao je veliko zanimanje ljubitelja mode.

Najavljena već u ožujku ove godine, Chufy x Mango modna kapsula pronašla je svoju inspiraciju u senzaciji, aromama i slikama egzotičnog putovanja Mediteranom, a vođeni tom idejom, proizašlo je šest prekrasnih haljina za čiju su izradu korištene održive tkanine poput recikliranog poliestera i organskog pamuka. 


Siluete boho haljina kreirane su u opuštenom stilu s dodatkom detalja poput volančića, bogate teksture, dok su uzorci haljina prožeti neizostavnim cvjetnim uzorkom, paisley i onim geometrijskim. Ipak, među svim predivnim haljinama, jedna se posebno istaknula, ona koja na prvi pogled šalje poruku o opuštenom odmoru kojem svi težimo. Onom odmoru na kojem se želimo maksimalno relaksirati, a opet izgledati sjajno!

Doza egzotike, široki prozračni materijal i nježna roskasto-breskvasta boja, idealan je izbor kada želite unijeti dozu romantike, mistike i zavodljivosti. Ova maxi haljina čisti je dokaz da ne morate otkrivati mnogo za postizanje izazovnog izgleda. Duboki bočni izrezi, te oni V-izreza sprijeda i straga, daju dozu seksepila kao i  tek lagano prozorni materijal haljine paisley uzorka. Njena cijena iznosi 899,90 kuna i za jedan dizajnerski komad, mogli bismo zaviriti dublje u džep.

Chufy x Mango kolekcija dostupna je na Mango.com web stranici i selektiranim trgovinama raznih država, uključujući Njemačku, Francusku, Italiju, Portugal, Rusiju, Poljsku, Tursku, Ameriku i Španjolsku. Za shopping nove kolekcije sugeriramo otići u jednu od navedenih država, a ako ne možete dočekati, checkirajte novu kolekciju online!