FOTO by Portion Padl

Iće & piće

Ova pametna daska udaljit će nepoželjne prste dalje od vašeg dragocjenog komada pizze

Krešimir Šustić 10. lipnja 2020.

Kada je pizza u pitanju, nema zezancije!

Ponekad nas obuzme tolika sreća prilikom jedenja hrane da u jednom trenutku nismo svjesni stvari koje uz to radimo dok nas netko drugi ne opomene.

Takva stvar najčešće se radi kada je u pitanju svima omiljena pizza, s koje je gotovo nemoguće odvojiti krišku, a da pritom ne dotaknemo ostale dijelove svojim rukama.

S obzirom na to da tradicionalne kutije i tanjuri za posluživanje ne pružaju zaštitu od zajedničkog dodira, tvrtka Portion Padle smislila je unikatno rješenje koje je nastalo zbog nedavne situacije oko pandemije korona virusa.

Pizza Border je ploča za rezanje i atraktivan tanjur za posluživanje, a sadrži besprijekoran obrub, te omogućuje gostima za koje ispečete ovaj bezvremenski klasik, da izbjegavaju dijeljenje površina pri samoposluživanju kriški.

Udubljenja omogućuju svim vrstama noževa da savršeno prerežu koricu pizze od ruba do ruba, pa će tako sve kriške biti podijeljene na jednake dijelove, što znači da više neće biti potrebe za borbom oko toga tko će dobiti veći ili manji komad.

Iako su ovi tanjuri za posluživanje ciljani za restorane kako bi gosti mogli uživati ​​u atmosferi, savršeno će poslužiti i za sve buduće kućne zabave i druženja.

Na stranici Portion PadL možete naručiti svoj primjerak ukoliko više ne želite da tuđe ruke dodiruju vašu dragocjenu krišku pizzu.