FOTO by House

Moda

Ova nam je ružičasta haljina barem nakratko razvedrila radni tjedan!

Krešimir Šustić 07. siječnja 2021.

Model u boji fuksije koji podiže raspoloženje

Kako bismo obogatili dane i unijeli dozu radosti, često posežemo za atraktivnim odjevnim predmetima koji u naše modne kombinacije unose wow efekt.

Srećom, brojne high street trgovine vrve od različitih primjeraka koji nam mogu pomoći u tome da naši outfiti prođu zapaženo i samim time ostave upečatljiv trag,

Tražeći jedan takav, naišli smo na odličnu ponudu u House-u koja nam je istog trena izmamila osmijeh na lice i slobodno možemo reći, razvedrila radni tjedan.

Prsluk haljina je spoj dva ključna odjevna predmeta koji nam omogućuje da na svakom koraku izgledamo sređeno, sofisticirano i elegantno, bez pretjeranog dotjerivanja.

Model koji nam je zapeo za oko, dolazi u efektnoj boji fuksije, a ukrašen je gumbima posloženim u dva reda, kragnom i pojasom zbog kojeg ćemo izgledati vitko.

Iako je bez rukava i mini kroja, odlična je za zimske dane jer se može kombinirati uz klasičan pulover, dolčevitu ili košulju u kontrastnoj nijansi, kao i uz grilonke te visoke čizme iznad koljena.

Krasotica koja dolazi i u klasičnoj crnoj boji definitivno će biti nepogrešiv izbor, kamo god se uputili.

Ako mislite da bi dobro upotpunila vašu postojeću kolekciju haljina, požurite u najbližu poslovnicu ili obavite kupnju online putem LINKA.