FOTO by Amazon

Zabava

Ova marama zapravo je tajno skrovište za vaš alkohol

admin 12. siječnja 2024.

U najdepresivnijem mjesecu predstavljamo najkreativniji proizvod

Iako je neslužbeno siječanj najdepresivniji mjesec u godini, službeno je da je treći ponedjeljak u prvom mjesecu u godini proglašen kao najdepresivniji dan u godini. Kraj godine pružio nam je mnogo razloga za radost i veselje, od uspjeha hrvatskih nogometaša na svjetskom nogometnom prvenstvu, uživanja u blagdanima pa do ludog slavlja i dočeka Nove godine.

Siječanj je mjesec u kojem dolazimo k sebi, u kojem radimo neke novogodišnje odluke, odričemo se… Kao šlag na kraju tu je dolazak eura, poskupljenje cijena, a sama spoznaja u kakvom nam je stanju država dovoljan je razlog za depresiju sam po sebi.

Marama za skriveni alkohol
Foto: Amazon

Stoga ne čudi da u ovom mjesecu na sve moguće načine pokušavamo suzbiti depresiju i unijeti što više radosti i veselja.

Jedan od provjerenih načina je čašica omiljenog pića, a kako biste kroz čitav mjesec mogli uživati u omiljenoj kapljici bilo gdje i bilo kada, bez da itko otkrije vašu konzumaciju, predstavljajmo vam jedan odličan proizvod.

Marama za skriveni alkohol
Foto: Amazon

Još jedan u nizu James Bond proizvoda

Ovaj šal zapravo skriva spremište u koji možete natočiti, skladištiti te po potrebi konzumirati koje god piće želite. S obzirom na to da je vrijeme idealno da maramu uklopite u svoj outfit nitko neće skužiti da ju koristite samo kao kamuflažu za postizanje dobrog raspoloženja.

Marama za skriveni alkohol
Foto: Amazon

Pronašli smo ju unutar Amazona i dolazi u četiri boje tako da, ako želite, možete svaki dan imati po jednu koja odgovara vašoj odjevnoj kombinaciji.

Marama za skriveni alkohol
Foto: Amazon

Dolazi po cijeni od 23.25$ i mislimo da vrijedi svakog dolara.