FOTO by Farfetch

Bizar

Ova Magliano kvačica košta 215 dolara!

admin 14. lipnja 2024.

Nije za sušenje veša već služi kao spajalica za novac

Početkom 1900-ih godina Amerika je slovila kao obećana zemlja u koju je svatko mogao doći i zaraditi bogatstvo. Oni koji su uspjeli u ostvarenju svojih snova mogli su uživati u novostečenom bogatstvu i hrpi američkih novčanica koje su im virile iz svakog džepa.

Iako su prvi novčanici izmišljeni u trinaestom stoljeću, bogataši su pronašli svoj način kako svoje novčanice držati uz sebe i na okupu. Tada su za njih dizajnirane “Money Clips” ili spajalice za novac koje su predstavljale komad limenog materijala oblikovanog u držač za dragocjene američke dolare.

Iako je prošlo više od sto godina spajalice za novac i danas uživaju svoju popularnost, a za one koji vole funkcionalnost pretvoriti u bahatost brend Magliano je predstavio svoju verziju.

kvačica za novac
Foto: Farfetch

Radi se o metalnoj kvačici u zlatnom tonu s pozlaćenom završnom obradom i ugraviranim logotipom. Cijena ove kvačice iznosi 250 $, ali trenutno je na akciji i može biti vaša za 213 dolara.

Ako vam nakon toga i ostane koja novčanica imat ćete ju gdje pospremiti, a ako ne barem ćete imati skupu vješalicu za vaše oprano rublje.

kvačica za novac
Foto: Farfetch

Pronašli smo ju unutar Farfetch web trgovine i spremna je za novopečene bogataše.