Dekor

Ova levitirajuća čaša defitivno podiže blagdanski duh!

Antonija Andabak 22. prosinca 2017.

Ova inovativna levitirajuća čaša idealna je za one koje fascinira magija, inspirira ih futurizam i naposljetku-oni koji žele baciti podmetače za čaše!

Malo magije nikada nije na odmet, zar ne? Ponekad bismo voljeli, baš kao glavni glumci Harry Potter serijala, mahnuti štapićem pa da se roba sama spremi u ormar ili opere suđe. Za takve ozbiljne čarolije ćemo čini se, ipak morati pričekati, a do tada će vas s nogu oboriti ova levitirajuća čaša koju samo morate postaviti na specijalnu površinu kako bi lebdjela na zraku, i znate što? Čarobni štapić i posebno izgovorene riječi nisu potrebne, čarolija se događa ispred vaših očiju u tren oka.

Image: Levitating X

Ekipa iz Levitating X, koja nikada prije nije imala trening magije i čarobnjaštva, izumili su levitirajuću čašu ( “Levitating Cup”), čaša koja koristi elektromagnetnu suspenziju kako bi staklo lebdjelo iznad metalne baze u nultoj gravitaciji. Tako da nije riječ o magiji već o znanosti.

https://vimeo.com/185573421

Iako ova inovativna čaša ne znači da će se piće samo točiti, Levitating Cup osigurava prilično uzbudljivo iskustvo ispijanja pića. Odlično za one koji obožavaju inovacije i futuristički su inspirirani. U tom slučaju, ovo morate imati za partije kako bi gostima pala vilica od čuđenja ili da jednostavno imate izgovor da sve podmetače bacite u koš za smeće. Prije nego što se pitate hoće li se ova čaša lako razbiti, morate znati da je izrađena od neprobojnog stakla.

Čaša koja prkosi gravitaciju ima svoju cijenu, ranije je koštala $200, a sada je možete nabaviti za $144.99.