Ljubimci

Ova kompanija platit će vam 24,000 funti za čuvanje preslatkih štenaca

admin 16. srpnja 2021.

Ima zainteresiranih?

U vrijeme kada i pronalazak običnog posla predstavlja skoro pa nemoguću misiju, o poslu iz snova možemo samo – sanjati! No tu i tamo ponekad se pojavi oglas koji snove pretvara u stvarnost i koji nudi odlično plaćen posao u kojem možemo uživati.

Nerijetko se pojavi oglas u kojem određene tvrtke nude da čuvate privatni otok na nekoj egzotičnoj lokaciji ili ispijate vino i degustirate ga ispred omiljene tv serije, no ovaj posljednji koji smo pronašli spada u kategoriju najslađih.

Yappy.com online je trgovina koja prodaje personalizirane stvari za vaše ljubimce i upravo su objavili potragu za jednim neuobičajenim radnim mjestom imena – “Šerif nadzornih štenaca.”

Posao s radnim vremenom od 9 – 17 sati podrazumijeva čuvanje, maženje, igranje i zabavljanje psića svih zaposlenih unutar Yappy firme. Tako će zaposleni imati više vremena biti kreativni i izrađivati naručene artikle, a opet mogu biti sigurni da su njihovi “najbolji prijatelji” u dobrim rukama.

Glavni uvjeti su da osoba voli pse i da je spremna izdvojiti sate i sate za češkanje psića po trbuhu. Također, osoba će među prvima imati priliku testirati lansirane stvari od strane kompanije. Jedna od zadaća bit će i svakodnevno fotografiranje psića i objavljivanje fotografija na društvenim mrežama kompanije.

S plaćom od 24,000 funti godišnje sve ovo uopće ne zvuči loše. Ako imate lude planove u glavi posjetite njihovu službenu stranicu i saznaj detalje.