Ova koala oraspoložila nam je dan

Engineer 22. veljače 2019.

Preslatka fotografija koale u zavodničkoj poziciji postala je viralni hit!

Da su životinje zakon i da nas uvijek iznova iznenade dokazuje i ova koala koja je uhvaćena u prezentiranju svoje najzavodljivije pozicije kako bi osvojio ženku.

Sva sreća pa je britanski fotograf Ross Long uspio uhvatiti fotografiju zavođenja koja je u kratko vrijeme postala viralan hit.

View this post on Instagram

‘Draw me like one of your French girls, Jack. _____________________ @sonyalpha A7r iii, Sony G 70-200 f4, ISO 100, f4, 1/500sec _____________________ Disclaimer: This content is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact licensing@catersnews.com or call ‪+44 121 616 1100‬ / ‪+1 646 380 1615‬ _____________________ #thisisqueensland #visitqueensland #discoverqueensland #queensland #brisbane #sunshinecoast #visitsunshinecoast #explorenoosa #visitnoosa #visitbrisbane #mybrisbane #animals #wildlife #lifeofaustralia #focusaustralia #iloveaustralia #seeaustralia #wildlifephotography #ig_discover_australia #ourplanetdaily #wildernessculture #theoutbound #passionpassport #exploretocreate #visualsoflife #sonyalpha #destinationearth #wonderful_places #sydney #currumbinsanctuary

A post shared by Ross Long | Sydney | Australia (@rosslongphotography) on

Mjesto radnje ovog spektakularnog zavođenja je Australija, a sve je počelo kada je Ross ugledao nekoliko ženki na okupu i hrabrog mužjaka koji se spremao u pohod života.

Mužjak se zagrijao tako da se prvo rastegnuo, a onda je uslijedila zavodnička pozu kojoj niti jedna ženka ne bi odoljela.

Kada sam ugledao pozu koju je koala zauzela, izgledalo je kao – spreman sam za akciju. Brzo sam reagirao i uspio uhvatiti jednu od najzanimljivijih fotografija u svom životu” – izjavio je autor fotografije Ross Long

Nadamo se da je ova preslatka fotografija i vas nasmijala te dokazala da životinjsko carstvo ne poznaje granice.