FOTO by Youtube/ @Truly

Bizar

Ova je žena prekrila tetovaže na licu i tijelu da se prisjeti kako izgleda bez tetovaža!

Antonija Andabak 04. kolovoza 2021.

Malo je reći da je na ovaj make up proces reagirala vrlo emotivno!

Imati trajni ukras na tijelu u obliku tetovaža nekima može biti više od estetskog izbora. Može postati dio nečijeg identiteta, posebno onima koji su ovisni o tetoviranju…ne kažu uzalud da kad kreneš s jednom tetovažom više ne znaš stati…

Izuzev toga, svatko s takvim permanentnim ukrasom ima razlog zašto baš ta tetovaža ima posebno mjesto, a malo više njih ima i ova ljubiteljica tetovaža po imenu Casey koja je trajnim crtežima ukrasila oko osamdeset posto svoga tijela.

U nedavnom YouTube videu, Casey iz Novog Zelanda podvrgla se zanimljivom make up projektu koji je rezultirao potpunim prekrivanjem njenih tetovaža…malo je reći da su je savladale emocije na stolici dok je make up artistica vješto prekrivala svaki tetovirani komad kože.

Zanimljiv je podatak da je Casey potrošila gotovo 50.000,00 dolara, a kako kaže, sve je počelo s onom poznatom jednom tetovažom….sada su iste postale dio njezinog identiteta. “Tetoviranje mi je definitivno pomoglo da postanem više svoja“, kaže Casey u videu.

Za transformaciju, vizažistica je prihvatila izazovan zadatak, no riječ je o vrhunskoj umjetnici koja razumije boje i podtonove prekrivajući Caseynu kožu debljim slojem korektora i pudera. Tehnikom blendanja kreirala je potpuno identičnu nijansu njene prirodne boje kože, a proces je bio krajnje emotivan za Casey, koja se rasplakala tijekom prekrivanja tetovaža.

Nakon sati provedenih u make up stolici, Casey je napokon vidjela svoj odraz u ogledalu i prisjetila se kako je izgledala bez tetovaža. Evo kako je reagirala!

O moj Bože, ovo je tako čudno, osjećam se ružno. Opet se osjećam stvarno samosvjesno. Mislim da je to zato što se ne osjećam kao ja.” Komentirala je svoj novi izgled Casey.