Dekor

Ova božićna drvca od ružičastog tila izgledaju kao iz bajke!

Antonija Andabak 14. prosinca 2021.

Ovakvu bi jelku odabrala i Pepeljuga!

Ovo se zove odmak od tradicionalnog! Posljednjih nekoliko godina, vidjeli smo sve varijante ukrašavanja božićnih jelki, od monokromatskih nijansi, raznobojnih do onih koji obožavaju božićna drvca ukrašavati homemade ukrasima, ali i onih koji svoje jelke svake godine “obuku” u novo ruho, po posljednjim “Instagram” trendovima.

I sami smo vas, proteklih tjedana, upoznali s nekoliko otkačenih ideja kako ove godine postići maksimalno festive izgled svog doma, ali jednom se nismo nadali – novoj ideji izgleda božićnih jelki – predstavljamo vam božićna drvca izrađena od tila! Točnije, drvo je sastavljeno u potpunosti od traka tila!

Svjetlucava, prozirna tkanina koja se često koristi u šivanju vjenčanica, sada se koristi za izradu ovih elegantnih jelki nježnog izgleda. Pretražite #tullechristmastree na Instagramu i pronaći ćete nekoliko ideja kako je drvce od tila maštovito okićeno i kako se isto divno uklopilo u cjelokupan interijer.

Velika ili mala drvca od tila unijet će dašak bajke u vaš dom, čineći predivan, fluffy ugođaj kojeg možete unijeti i u dječjim spavaćim sobama, osobito mališanima koji sve bajke znaju napamet… Kada ih ukrasite s lampicama i kuglicama, dobit ćete izgled kakav bi zasigurno “odobrila” i Pepeljuga!

Imajte na umu da drvca od tila ne mogu podnijeti težinu klasičnih kuglica pa će ukrasi od papira ili vatica te dodatak lampica osigurati magičan moment vašeg doma! Evo kako to zapravo izgleda!