Astro

Ova 4 znaka jednostavno ne mogu čuvati tajnu

Engineer 26. kolovoza 2019.

Pazite kome otkrivate svoje tajne!

Je li vam netko ikad izigrao povjerenje i ispričao vašu tajnu nekom drugom? Zašto nekim ljudima možemo vjerovati u potpunosti, a nekima nimalo? Možda vam pogled na njihov horoskopski znak može pomoći da shvatite gdje je problem.

Kad se prvi put počnete družiti s nekim, ili u nekom pronađete najboljeg prijatelja možda ćete se naći u iskušenju da mu kad tad otvorite dušu. lako idemo s pretpostavkom da su najbolji prijatelji pouzdani, opreza nikad dosta. Biti izrazito transparentan u svom životu nije dobra navika.

Osnovno pravilo glasi – ako ne želite da se nešto sazna nemojte to nikom govoriti. Vaša tajna je najsigurnija u vašim rukama. Ljudima koji ne mogu čuvati tajne ne treba govoriti tajne, a s vremenom ćete shvatiti kome možete vjerovati. O tome možete naučiti i uz pomoć astrologije.

Ono što volimo raditi kad pokušavamo otkriti tko će izbrbljati naše tajne, kažemo im malene lažne podatke i vidimo hoće li se to ikad otkriti.

U nastavku donosimo popis od 4 horoskopskih znakova koji jednostavno ne mogu čuvati tajnu.

1) OVAN

Hoće li Ovan izbrbljati vašu tajnu ovisi samo o količini alkohola koju je te večeri konzumirao. Uz dobru zabavu i koju čašicu više Ovan će sasvim slučajno reći ono što ne bi smio. Ako je vaše prijateljstvo jako čvrsto, Ovan će se potruditi da čuva vaše tajne. Dati će sve od sebe za vas i boriti se protiv svoje impulzivne naravi, bez da govori prije nego što razmisli. Ako ne morate najbolje je Ovnu ne povjeravati nikakve tajne.

2) RAK

Ako će Rak tračati s vama, sigurno će vam tračati i iza leđa. Ono što je najvažnije za Raka su njegov dom i obitelj. Ako vas smatra dijelom njezine obitelji, moći će čuvati vaše tajne bez ikakvih pitanja. Ali ako vas on nije označio kao člana obitelji, sve vaše informacije spremaju se ugledati svjetlo dana – slučajno ili namjerno.

On će suosjećajno slušati sve vaše probleme, ali kasnije će o tome reći svim svojim prijateljima. Ako vas Rak ikada pozove u svoju kuću, ili vam dopusti da prespavate kod njega znajte da vas je Rak pustio u svoj život i tada mu možete vjerovati. U suprotnom budite oprezni.

3) BLIZANCI

Blizanci će svakome pričati o vašim tajnama. Mirno će sjediti i slušati sve vaše sočne tračeve, a onda će se obratiti poznaniku i reći mu točno ono što ste vi njoj rekli! Ponekad je slučajno, a ponekad jednostavno zato što je tajna sočna. Vrlo brzo će zaboraviti da su ikome išta odali i ponašat će se kao da se ništa nije dogodilo.

Morate jako dobro upoznati Blizance prije nego što im kažete bilo što.

4) STRIJELAC

Tajne iskaču iz usta Strijelca tako brzo da u njegovom krugu poznanika ne postoje tajne. Svaka tajna koju kažemo Strijelcu moramo biti svjesni da će ona kroz dan – dva biti javna tajna.

Žena Strijelac ima dar brbljanja koji nikad neće prestati. U tom brbljanju uvijek budu i neke tajne koje nije trebalo spomenuti. Strijelac nije loš, samo ima lošu komunikacijsku strategiju, jezik mu je brži od mozga i htjeli, ne htjeli s ovim znakom zodijaka treba biti oprezan.