Astro

Ova 4 horoskopska znaka nepopravljivi su ovisnici o šopingu

Engineer 17. kolovoza 2019.

Postoji li veće uzbuđenje od odlaska u šoping?

Osobno, mogla bih satima hodati po šoping centrima, a kada se umorim slijedi online surfanje i punjenje košarice iz udobnosti kreveta. I uvijek kada pomislim izrezati sve kartice utješim se činjenicom da nisam jedina i da je šoping opsesija kojoj je teško odoljeti. Još mi je više laknulo kada sam shvatila da i zvijezde imaju prste u svemu tome vidjevši i svoj horoskopski znak na popisu najvećih šopingholičara zodijaka.

Ipak, ima i nečeg dobrog u cijeloj priči. Kupovina je umjetnost – razmislite o tome. Zahtijeva sposobnost znanja kako uštedjeti novac na popustima i kako odabrati prave proizvode. Imati intuiciju da znate je li vrijeme za trošenje ili suzdržavanje i izvrsni ukus odlične su karakteristike. Neki kupuju i vraćaju se kući s lošom robom koju su skupo platili.

Šoping znalci? Vraćaju se kući s vrećama lijepih stvari i nisu morali razbiti sve kasice da bi si to priuštili!

Malo dobrog, malo lošeg, sve u svemu ovo su 4 najveća šopingholičara zodijaka:

4) ŠKORPION

Ne biste odmah očekivali da je tajanstven i mračni Škorpion ovisni šopingholičar. Međutim, zaboravljate da govorimo o jednom od najosjetljivijih znakova zodijaka. Ako je Škorpion raspoložen za kupovinu nema toga što ovaj znak zodijaka neće kupiti. Sad troše, a kasnije razmišljaju. Škorpionom vlada Mars, planet neposrednih akcija, što ih čini prirodno impulzivnim. Poput najvećeg predatora, kada ugleda svoju lovinu ne odustaje dok nije njegova.

3) LAV

Bez obzira gdje su i što rade, Lavovi vole sjajiti poput blistavog dijamanata. Kao što možete zaključiti, ovo pokazuje prirodnu želju Lava da kupuje sjajne stvari. Ovaj horoskopski znak želi proizvode koje svi odmah primijete i cijene, bilo da se radi o novim cipelama, novoj torbici ili novom nakitu. S Lavom nema zezancije, on je uvijek spreman kupiti najglamurozniji proizvod na tržištu.

2) VAGA

Iskreno, jeste li ikad upoznali Vagu koja nije imala osjećaj za stil? Čak i kad se ujutro ustanu iz kreveta izgledaju nekako svježe i prirodno To je zato što njima vlada Venera, planet ljepote, a tko voli ljepotu, također voli ići u kupovinu. Žele biti okruženi stvarima koje ih inspiriraju. Žele da njihove suknjice, cipelice i torbice zrače glamurom. Ako imaju kolekciju, možete se kladiti da uključuje sve najsuvremenije i šik proizvode koje možete pronaći na tržištu.

1) BIK

Ako je barem jedan horoskopski znak povezan s kupnjom, onda je to Bik. Jeste li ikad upoznali Bika koji nije bio fasciniran novcem i potrošnjom? Na kraju krajeva, napravljeni su od elementa zemlje (odakle dolazi zlato), a njima vlada Venera, planet luksuza. Imati lijepe stvari i pristup bogatstvu središnji je cilj Bika. Ovo je horoskopski znak koji jednako dobro štedi novac koliko ga i troši. Nema sredine.