Astro

Ova 4 horoskopska znaka najveći su tračeri na vašem poslu

admin 13. listopada 2020.

Ako ste u njihovoj blizini pazite što pričate

Sigurno ste barem jednom bili glavni akter, glavni pripovjedač ili samo slušatelj sočnog trača koji se proširio unutar ureda vaše firme. Sočan trač u isto vrijeme predstavlja zadovoljstvo koje dobijemo kada ga ispričamo i grižnju savjesti koju pokušamo ukloniti s onim – “…ali nemoj nikom reći“.

Iako trač u privatnom životu nije isti kao onaj u poslovnom okruženju, jer se na poslu moramo pridržavati propisanih normi ponašanja, a deranje i okršaj s tračerom ne dolazi u obzir. Svi mi unutar svoje firme sigurno imamo deklarirane tračere za koje svi znaju da šire potencijalno neprovjerene informacije, ali najopasniji su oni “nevinog lica” koji vam mogu zapapriti život.

Ako vas je uvijek zanimalo tko su tračeri na vašem poslu, zvijezde otkrivaju neke osobine koje svrstavaju 4 horoskopska znaka kao najveće tračere. 

1) BLIZANCI

Što se Blizanaca tiče, njima je tračanje nešto prirodno i ne vide problem u tome. Uživaju u tome, a svojim šarmantnim načinom pričanja bit ćete uvučeni u njihovu mrežu bez da ste toga i svjesni. Ako se povjeravate Blizancima budite oprezni i spremni da će vaša tajna kad tad postati javna.

2) LAV

Lavovi su tipovi osobe koji stalno traže pažnju i pozornost, a pripovijedanje sočnog trača stavlja Lava upravo u tu poziciju. Kako bi privukao pozornost sugovornika bit će spreman odati i vašu najdublju tajnu koju ste mu u povjerenju rekli. Iako je možda razlog tome što uživaju raspravljati o tuđim problemima ili jednostavno traže osjećaj utjehe u tome što taj problem nije njihov. Budite oprezni, jer Lav je spreman istračati vas i šefu, ako vidi svoju korist u tome.

3) VAGA

Vaga je onaj tip osobe kojoj ćete se prvoj obratiti ako imate neki problem. Vage su poznate po tome da imaju sposobnost plasiranja dobre utjehe i savjeta, ali budite spremni da će uskoro vaš problem postati – javan problem. Nakon što vam pomogne, vaga će s ponosom ići od osobe do osobe kako bi se pohvalila svojom sposobnošću da pomogne, a ujedno će i istračati sve što ste joj rekli. Pokušajte se kontrolirati i u poslovnom okruženju što manje tražiti pomoć od ovog horoskopskog znaka.

4) STRIJELAC

Za strijelca, tračanje mu samo po sebi ne predstavlja neki užitak, ali dodavanje svojih detalja u priču je ono što ga ispunjuje. Strijelac će svaki vaš problem nadopuniti svojom verzijom priče kako bi trač bio što “masniji“, a u kreiranju priče ne bira sredstva. Ako ste se povjerili Strijelcu na jednom kraju ureda, budite spremni na drugom kraju čuti potpuno drugačiju i nepristojniju verziju svog problema.