Astro

Ova 3 horoskopska znaka osjećaju loše vijesti prije nego što se one dogode

Engineer 24. srpnja 2019.

Ako biste pogađali koji od znakova može osjetiti loše vijesti prije nego što se one dogode, što biste izabrali?

Uvijek postoji jedna osoba koja je intuitivnija od druge. Međutim, prije nego što vam kažemo koji od tih znakova zodijaka može osjetiti loše vijesti prije nego se dogode, objasnit ćemo zašto određeni znakovi imaju veću intuiciju od drugih. Za početak, svaki zodijački znak ima jedinstveni element: vatru, zemlju, zrak ili vodu. Svaki element ima izrazitu kvalitetu, što zauzvrat igra ulogu u 12 osobnosti zodijaka.

Na primjer, znakovi vatre (Ovan, Lav, Strijelac) su strastveni, oduševljeni i moćni, poput vatre. Zemljani znakovi (Bik, Djevica, Jarac) imaju tendenciju biti više utemeljeni, zemljani i praktični, dok se zračni znakovi (Blizanci, Vaga i Vodenjak) vole voditi logikom. Posljednji, ali sigurno ne manje važni, znaci vode (Rak, Škorpion, Ribe) su emocionalno intenzivni, hiper-osjetljivi i zagonetni. Baš kao i voda, lako se mogu prilagoditi okolini, ali se mogu i utopiti ako vibriraju na niskoj frekvenciji.

Ako biste pogađali koji od gore navedenih elemenata može osjetiti loše vijesti prije nego što se one dogode, što biste izabrali? Ako pogodite vodu, onda ste apsolutno u pravu. Imajte na umu da su i znakovi vatre također intuitivni, ali to je drugačija vrsta intuicije.

S obzirom na sve navedeno, ovo su tri znaka zodijaka koji mogu osjetiti loše vijesti prije nego što se dogode:

1) RAK

Da, rakovi su plačljivci, ali ništa nije bez razloga. Ovo Mjesečevo dijete je prvi znak vode u zodijaku, zbog čega je njihova emocionalna receptivnost kao nijedna druga. U njima vlada majčinski mjesec, a njihova se raspoloženja mogu mijenjati s plime i oseke. Rak je nevjerojatno osjetljiv na svoje okruženje, a kamoli na osjećaje drugih ljudi. Ako bi im netko prilazio s lošim vijestima, vjerojatno su osjećali emocije te osobe mnogo prije nego što se zbio razgovor. Ovaj znak je vrlo suosjećajan prema bolovima i emocijama drugih ljudi.

2) ŠKORPION

Vjerujemo da se za ovaj znak niste previše iznenadili. Ako postoji netko na svijetu poznat po svojim čudnim osjetilima, to ste vi – Škorpioni. Vi ste djeca podzemlja i s vama nema zezancije. Volite kopati ispod površine i otkrivati istinu, što je također razlog zašto vas se većina ljudi plaši. Kada osjetite da nešto nije u redu, u vama se javlja inspektorski duh koji istinu otkriva kao od šale.

3) RIBE

Oh, Ribe! Vi ste tako čarobne. Vaš vladajući planet Neptun upravlja maštom, snovima i podsvjesnim umom. Vi ste također promjenjiv znak, da ne spominjemo posljednji znak u zodijaku. Drugim riječima, osjećate sve. Vaše treće oko je širom otvoreno i vaš um je ogroman. Jedno je biti intuitivan, a drugi se roditi kao Riba. Toliko ste povezani s okolinom da je to gotovo nestvarno. I dok svi misle da ste povučeni u sebe, niti ne sumnjaju da ste vi svuda i sve osjećate.