FOTO by Primark / Instagram @primark

Dekor

Otmjeni Mulan set za čaj uz kojeg ćemo lakše podnijeti niske temperature

Krešimir Šustić 31. kolovoza 2020.

Ritual ispijanja omiljenog jesenskog napitka više nikada neće biti...

Dolazak hladnijih dana u svijetu hrane i pića znači samo jedno, a to je da ćemo uskoro ledene napitke zamijeniti toplijima. Njihova svrha nije samo da nas ugriju već i da se osjećamo ugodno dok ih ispijamo, te pritom i lakše prilagodimo temperaturama koje nas očekuju.

Tako ćemo se s koktela prebaciti na ispijanje omiljenog toplog voćnog miksa, čaja, koji osim što ima ljekovita svojstva djeluje smirujuće na nas svojim aromama i mirisima.

Posebnu čar donose šalice i čajnici popraćeni s detaljima koji u nama bude osjećaj sreće, a možemo ih pronaći u “home” odjeljcima popularnih brendova, kako bi sa stilom uživali u jutarnjem i popodnevnom ritualu.

Primark je u svoju ponudu ubacio set u kojem je glavna uloga kineska ratnica Mulan, poznata po svom borbenom i hrabrom duhu koji je osvojio srca dama diljem svijeta.

Sastoji se od čajnika i šalice u smaragdnoj nijansi, ukrašenim sa zlatnim detaljima i portretom predivne princeze koja će svaki ritual ispijanja toplog napitka učiniti otmjenim.

Neustrašiva Disney junakinja, ove se godine vratila na filmska platna i samim time postala motiv koji možemo pronaći na mnoštvu odjevnih, ali i dekorativnih predmeta.

S obzirom na to da se najbliža poslovnica popularnog brenda nalazi izvan Lijepe naše, još ćemo se malo strpjeti dok ne prisvojimo ovaj set i ubacimo ga u dnevnu rutinu guštanja u miru i tišini.