FOTO by Instagram @orsic99 / @hns_cff

Poznati

Otkuda Vatreni crpe snagu kada je najpotrebnije?

Daria Lovrić 12. prosinca 2022.

Kvaliteta, jak karakter i podrška navijača i obitelji dobitna su kombinacija!

Nakon još jedne dramatične utakmice, izbornik Zlatko Dalić odveo je Hrvatsku u polufinale Svjetskog prvenstva. „Kada treba, kada je najvažnije, Hrvat uvijek uspije. Idemo do kraja!“ – poručio je izbornik nakon utakmice s Brazilom.

Nakon izvođenja jedanaesteraca Hrvatska je srušila Brazil u četvrtfinalu i priprema se za sutrašnju utakmicu s Argentinom.

Zadnje dvije utakmice proživjeli smo vrlo stresno i pitamo se otkuda našim igračima snage za takvu igru, ali i mirno i staloženo izvođenje jedanaesteraca. Poznato je da Hrvati imaju jak karakter, entuzijastične navijače i veliku ljubav prema dresu i domovini.

Uz veliku podršku navijača, naše Vatrene bodre i njihovi najmiliji iz utakmice u utakmicu u sve većem broju.

Hrvatski reprezentativci imaju najslađu podršku u Kataru!

U Katar je stigla i najmlađa podrška u pratnji najvjernijih navijačica. Naravno, riječ je o djeci naših reprezentativaca i njihovim boljim polovicama.

Ivan Perišić i supruga Josipa ponosni su roditelji devetogodišnjeg sina Leonarda, sedmogodišnje kćerkice Manuele i sina Luke. Ivana su u Kataru bodrili Leo i Manuela, a Leo je ubrzo postao svjetska senzacija. Naime, dok je Neymar stajao na sredini terena, Leo mu je prišao, pružio ruku i zagrlio ga. Snimka je u vrlo kratkom periodu obišla cijeli svijet i poslala lijepu poruku.

U najslađoj podršci uživao je i popularni nogometaš Dejan Lovren. Kćerkica Elena i sin Josip u Katar su došli u pratnji majke Anite. Bračni par Lovren vjenčao se 2012. godine.

Uz Davida Vidu koji je u Katar došao u pratnji mame Ivane, na tribinama i na terenu mogla su se vidjeli i djeca Luke i Vanje Modrić – Ema, Sofia i Ivan.

U Kataru je snimljena i Izabel Kovačić koja je uživala u društvu malenog sinčića Ivana koji je ubrzo završio u zagrljaju oca Matea Kovačića.

Veliku podršku imao je i Mislav Oršić kojeg su s tribina bodrili njegova supruga Suzana i stariji sin Manuel. Mislav i Suzana zajedno su još od tinejdžerskih dana, a sina Manuela dobili su u ljeto 2019. godine. Mlađi sin Ivano na svijet je stigao u veljači prošle godine.

I Ante Budimir proslavio je pobjedu Hrvatske nad Brazilom u društvu dvojice sinova koje ima sa suprugom Monikom.

Naši Vatreni imaju veliku podršku navijača diljem svijeta i onu najveću, od svoje obitelji. Radujemo se uspjehu naše reprezentacije i želimo im svu sreću u idućoj utakmici koju igraju sutra u 20 sati protiv Argentine!