FOTO by IMDb

Film

Otkrivamo što donosi 5. sezona serije „Virgin River“ i kad stiže na male ekrane

Daria Lovrić 09. siječnja 2023.

Jedva čekamo nove epizode!

„Virgin River“ romantična je dramska serija koja prati medicinsku sestru Mel koja se seli iz Los Angelesa u mali rustikalan grad u sjevernoj Kaliforniji. U potrazi za novim početkom, ona pokušava River Virgin učiniti svojim novim domom.

Virgin River peta sezona
Virgin River peta sezona

Radnja serije zasnovana je na romanima Robyn Carr, a dramatični trenuci i uzbudljiva radnja prikovali su nas za male ekrane. Upravo zato s uzbuđenjem čekamo nove zaplete koji nas očekuju u petoj sezoni.

„Virgin River“ stiže na male ekrane

Snimanje pete sezone „Virgin River“ službeno je završilo u studenom. Međutim, proces objavljivanja može potrajati do šest mjeseci, što bi značilo da ćemo u novim epizodama uživati otprilike oko svibnja 2023.

Prema izvješćima, glumačkoj ekipi dodani su novi članovi koje ćemo po prvi put vidjeti u 5. sezoni. Neki od njih su Susan Hogan, Elise Gatien, Paolo Maiolo, Martin Henderson, Alexandra Breckenridge, Tim Matheson, Colin Lawrence, Annette O’Toole, Benjamin Hollingsworth.

Iako Netflix nije objavio nikakve službene detalje o radnji pete sezone „Virgin River“ serije, možemo napraviti neke prilično dobre pretpostavke. Prvo i najvažnije, Mel i Jack su zaručeni, tako da će se u petoj sezoni napokon čuti svadbena zvona.

Test za trudnoću, na sreću je dokazao da je Jack otac Meline djevojčice, međutim u 4. sezoni Charmaine otkriva da njezini blizanci zapravo nisu Jackovi. U 5. sezoni Jack i Mel će se morati pomiriti s ovakvim razvojem događaja, što bi čak moglo biti i dobro za njihov odnos.

Prema voditelju serije Seanu Smithu u razgovoru za Glamour, peta sezona „bit će nova i uzbudljivija, ali će i dalje izgledati kao ista serija.“