FOTO by IMDb

Film

Otkrivamo što donosi 4. sezona serije „Virgin River“ i kad stiže na male ekrane

Daria Lovrić 11. svibnja 2022.

Očekuju nas novi zgodni glumci i napeti zapleti. Jedva čekamo...

‘Virgin River’ koju je razvila Sue Tenney, romantična je dramska serija zasnovana na romanima Robyn Carr. Emisija prati Mel, medicinsku sestru Mel s bolnom prošlošću, koja se seli iz Los Angelesa u mali rustikalan grad u sjevernoj Kaliforniji. U potrazi za novim početkom, ona pokušava River Virgin učiniti svojim novim domom. Serija je premijerno prikazana 6. prosinca 2019.

Tijekom prve tri sezone serije imali smo prilike vidjeti kako Mel upoznaje mještane i zaljubljuje se u grad, a posebno nam se sviđa kemija između nje i Jacka. Kao i svaka serija i ova ima dobrih starih dramatičnih trenutaka koji nas drže prikovanim za male ekrane.

Kad možemo očekivati 4. sezonu?

Prva sezona Virgin Rivera je objavljena na Netflixu još u prosincu 2019., dok je druga puštena u studenom 2020. 3. sezona objavljena je u srpnju 2021., a mi s veseljem najavljujemo da nove epizode na Netflix stižu u srpnju, točnije 20. srpnja 2022. godine.

USA Today potvrdio je dolazak četvrte sezone, ali je najavio i petu, što dovoljno govori o tome koliko obožavamo ovu seriju. Ono što nas posebno veseli je činjenica da će četvrta sezona biti duža nego dosadašnje, točnije, imat će čak 12 epizoda.

Novi likovi

Krajem listopada 2021. Netflix je najavio dva nova lika koji će se pojaviti u četvrtoj sezoni Virgin Rivera.

Mark Ghanimé, glumit će dr. Camerona Hayeka. On je novi liječnik Virgin Rivera, privlačnog izgleda, oštrog intelekta i predivnog osmijeha koji bi mogao osvojiti svijet. Ako još niste gledali ovu seriju, novi doktor je razlog da krenete.

Kai Bradbury će glumiti Dennyja Cutlera, Docovog davno izgubljenog unuka. Denny, iako želi obnoviti vezu sa svojim djedom, skriva određenu tajnu koja može poremetiti odnose.

Što očekivati od četvrte sezone?

Vjerujemo da ćemo do kraja četvrte sezone napokon otkriti tko je otac Melinog djeteta.

Zasigurno ćemo vidjeti povratak Hope nakon njezine odsutnosti u prethodnoj sezoni. Razlog radi kojeg je bila odsutna u 3. sezoni bio je to što joj nije bilo dopušteno putovati na snimanje, ali je u seriji navedeno da je bila u posjeti u drugoj državi. Na povratku u Virgin River je doživjela nesreću i završila u bolnici.

Što se tiče 6. sezone trenutno je prerano govoriti i vjerojatno će sve ovisiti o gledanosti četvrte i pete sezone. Prije objave za Us Weekly, Sue Tenney je izjavila da žele napraviti što više sezona i da postoji mnogo materijala kojeg treba „pokriti“ u narednim sezonama i time ljubiteljima ove serije dala do znanja da se nikad ne zna.