FOTO by JYSK

Dekor

Otkrivamo najnovije trendove za uređenje interijera

admin 11. veljače 2022.

Upoznajte 3 trenda koji se međusobno nadopunjuju, a pritom sadrže različite proizvode koji savršeno funkcioniraju samostalno

Svaka nova godina donosi i neke nove trendove, a kada je riječ o trendovima za uređenje doma fokus većine kolekcija su održivost i povratak prirodi.

Trendovski gledano 2022. godina, osmišljena je kako bi zadovoljila očekivanja kupaca u pogledu novih boja i oblika, ali i vrste materijala koji postaje sve bitniji prilikom odabira.

Dolaskom proljeća budi se i priroda i uskoro ćemo biti okruženi čitavom paletom zaigranih boja koja će, nakon tmurne zime, unijeti veliki impuls pozitivnog raspoloženja.

Sve ćemo više vremena provoditi u prirodi, a ono malo vremena koje ćemo provesti u domu, željet ćemo provesti okruženi prirodnim materijalima i zaigranim zemljanim tonovima.

Upoznajte nove trendove

JYSK je za proljetnu i ljetnu sezonu osmislio nova tri trenda koja se međusobno nadopunjuju, a da pritom sadrže različite proizvode koji savršeno funkcioniraju samostalno.

Skandinavska kultura i način života tradicionalno su vezani za prirodu, a nova kolekcija donosi proizvode čija kombinacija stvara poseban skandinavski ugođaj.

Jedan od trendova je, BALANCE koji definira minimalizam karakterističan za skandinavski dizajn. UTOPIA je trend koji istražuje i poigrava se novim rubnim područjima dizajna interijera, a GROUNDED je trend koji inspirira mirnu atmosferu, poput specifičnog danskog hyggea.

Osvoji poklon bon u iznosu 500,00kn

Nadamo se da ćete pronaći svoj trend i omiljeni proizvod koji će biti početak vaše proljetne dekoracije i pozdrav dolasku sunčanih dana.

Uskoro vam na našoj Facebook stranici spremamo igru, a na vama je da odaberete favorita i u Facebook komentar nagradnog natječaja nam napišete o kojem je trendu i proizvodu riječ. JYSK poklon bon od 500,00 kuna odlična je prilika i motiv za početak proljetnog uređenja doma.

Upoznajte nove trendove i odaberite svoj omiljeni.

BALANCE – skandinavski minimalizam

Tijekom pandemije svi smo tražili nove načine za povratak jednostavnijem životu. Podsjetili smo se koliko je važno vratiti se osnovama koje su važne u životu. To je bit trenda BALANCE.

Poanta je u atraktivnim i funkcionalnim proizvodima, koji su dugotrajni i koji se s vremenom mogu koristiti na nove načine, postavljati pod različitim kutovima, na različite površine uz novu primjenu.

Fenjer MELIAS
Štepana deka FAGERKLOKKE
Tegla za cvijeće LOMVI

Mogućnosti uređenja su neograničene, obzirom na osnovne boje koje su povremeno začinjene atraktivnim elementima. Inspiracija za ovaj trend dolazi iz krajolika skandinavskih plaža i njihovih sunčanih pješčanih dina ugodnih tonova.

UTOPIA – poigrajte se odvažnim detaljima

U modernom svijetu potrebna su nam nova rješenja, poput novih komada namještaja ili dekoracija zanimljivog dizajna. Trend UTOPIA čini kreativan prostor, na razigran način.

Okruženi nesigurnošću, tražimo mjesto za povlačenje, savršeno područje gdje se možemo odmoriti, odahnuti i znati da se ništa loše neće dogoditi. Raspon boja ima snažnu skandinavsku inspiraciju.

Zdjela CHRIS
Ukrasni jastuk DAGFIOL
Svijećnjak THRISTAN

Crvena boja donosi optimizam, a fine pastelne u kombinaciji s kaki i svijetloplavom naprosto vas tjeraju na razmišljanje o ljetnim nordijskim noćima.

GROUNDED – oaza mira

U vremenima kada je nepredvidljivost velika, pomaže nam pronaći smirenost i prizemljiti se, a za to je idealan trend GROUNDED.

Trend nam pokazuje da utjehu možemo pronaći u poznatom prostoru, čak i ako to znači otkrivanje novih detalja u okruženju koje nam je već poznato. Paleta boja privlači poglede i budi znatiželju.

Vaza GERD
Ukrasni jastuk KAMILLE
Čajnik GAUTE & Šalica HALFDAN

Tonovi su inspirirani prirodom – bojom breskve, patlidžana ili smokve, kao i poljima prirodnog cvijeća koje još nije dotakla ljudska ruka.

Proslavimo dolazak proljeća

Malo što nas može više razveseliti od dolaska sunčanih dana i proljeća. Baš kao što se i mi budimo iz zimskog sna tako se budi i priroda, i čudno je ne primijetiti koliko smo zapravo povezani.

Nova JYSK kolekcija svojim će vas materijalima, oblicima i bojama još više približiti prirodi, a na vama je da kombinacijom odabranih proizvoda postignete onu atmosferu u kojoj ćete uživati.

Za još više proljetne inspiracije posjetite JYSK web trgovinu unutar kojeg možete detaljno upoznati sva tri trenda i vidjeti sve proizvode koji ih krase.

Pratite i društvene mreže Facebook i Instagram gdje možete pronaći i najbolje recepte za postizanje savršene hygge atmosfere.