Odjeća

Otkrili smo traperice s flis podstavom i to je ono što nam treba da preživimo zimu!

Antonija Andabak 26. siječnja 2019.

Zaboravite na najlonke, štrample ili tajice ispod traperica. Ovo smo čekale!

Jednom kada zima pokaže svoje “zube” i svu svoju snježnu snagu, odluka što obući postaje svakodnevna borba. Borimo se između toga da nam bude udobno, da nas vesta ne pika, da nigdje ne osjetimo zatezanje ali da ujedno i izgledamo pristojno s obzirom na to da mnoge od vas putuju na posao. Shvatile smo već odavno da je slojevito oblačenje neizbježno, no mora li ono biti i neudobno?

Navlačenje najlonki ispod traperica pristojno je rješenje ako se želite ugrijati i sačuvati bubrege, ali ponekad može biti iznimno neudobno ili pak prevruće ako se nađete u dovoljno zagrijanoj prostoriji.

Izgleda da je nedavno netko dobro proučio “muke po ženama” i sve što nas tišti jer su na tržište upravo stigle Old Navy traperice s flis podstavom koja ima zadatak grijati nas cijelu zimu!

Old Navy nudi više modela traperica, no najprodavaniji je svakako  Mid-Rise Built-In Warm Rockstar Super Skinny Step-Hem Jeans koje možete nabaviti za pristojnih 44.99 dolara.

Pssst – uskoro slijede popusti pa ne propustite ugrabiti za sebe (i sve zimogrozne prijateljice) par komada super modernih, toplih traperica!

Prema riječima onih sretnica koje su imale priliku obući ih, potvrdile su da, iako su traperice tanjeg materijala, svoju funkciju obavljaju maksimalno zadovoljavajuće, štiteći noge i održavajući ugodnu temperaturu.

Ono što ih doista oduševljava jest njihova udobnost, praktičnost i izgled. Popularni tamni traper izvana i tanki flis materijal iznutra, čine ove traperice najpoželjnijim komadom zimske odjeće kojeg ćete obožavati nositi!