FOTO by adventporec.com / Instagram @porec.istria

Putovanja

Otkrili smo što nas ove godine očekuje na Adventu u predivnom Poreču!

Daria Lovrić 15. studenoga 2022.

Uživat ćemo u besplatnom klizanju, brojnim koncertima i zabavnim programima!

Naprosto obožavamo magičan predblagdanski period i jedva čekamo početak manifestacija diljem Lijepe naše. U kojem god gradu živjeli, lijepo je posjetiti kako svjetske, tako i naše manje gradove i osjetiti božićni duh tog mjesta.

Advent u Poreču 2022. 1
Advent u Poreču 2022.

Kako ne bismo svaki vikend uživali u istoj kulturnoj i gastronomskoj ponudi, krenuli smo u potragu za informacijama o ovogodišnjem Adventu u Hrvatskoj.

Advent u Poreču 2022. 1
Advent u Poreču 2022.

Ove godine uživajte u još više događanja, besplatnom klizanju, brojnim koncertima, zabavnim i kulturnim programima te beskrajnoj adventskoj gastro ponudi u Poreču, jednom od najljepših gradova u Hrvatskoj.

Donosimo sve informacije o jednom od najljepših božićnih sajmova!

Advent u Poreču službeno počinje 12. prosinca 2022. paljenjem lampica na Trgu Matije Gupca i trajat će sve do 1.1.2023. godine.

Advent u Poreču 2022.

Za vrijeme trajanja Adventa Poreč, posjetite besplatno klizalište i uživajte u pravom zimskom ugođaju. Osim u klizanju, vaši će mališani moći uživati u ostalim besplatnim zabavnim programima i blagdanskim iznenađenjima za djecu.

Advent u Poreču 2022.

Novost ovogodišnje manifestacije je Kuća Djeda Mraza koja će dodatno razveseliti svu djecu i odvesti ih u svijet mašte i radosti druženja s Djedom Božićnjakom.

Advent u Poreču 2022.

Tijekom događanja u Parku Matije Gupca moći ćete uživati u izvrsnim besplatnim koncertima poznatih hrvatskih izvođača poput Gustafa, Opće Opasnosti, Matije Cveka, Night Expressa i brojnih drugih koji će rasplesati sve posjetitelje.

Kako bi se još više zabavili, tu su još i odlični DJ-i, a za one hrabrije koji se žele okušati u pjevanju tu je i Karaoke Party!

Advent u Poreču 2022.

Za potpuni obiteljski adventski doživljaj u pješačkoj zoni starogradske jezgre vrijedi samo jedno pravilo – ostavite automobil na velikom gradskom parkiralištu i uskočite u božićni vlakić koji će vas odvesti ravno na proslavu Adventa u Poreču.

Advent u Poreču 2022.

Tijekom Božićnog sajma, kao i svake godine adventski mirisi i okusi širit će se s blagdanskih štandova na kojima ćete moći uživati u okusima kuhanog vina i blagdanskih delicija.

Advent u Poreču 2022.

Svakako izdvojite jedan vikend u prosincu za posjet ovom magičnom gradu, a sve informacije i novosti o Adventu možete pogledati putem adventporec web stranice.