FOTO by Instagram @glenhew / @annie4cruz

Ljepota

Otkrijte tajne stilista za feniranje vašeg boba i loba!

Mia Vodopija 01. prosinca 2021.

Tko ne voli imati dobru frizuru?

Prosinac je službeno započeo i znate li što to znači? Šetanje gradom i uživanje u kućicama, odlazak na blagdanske partije, božićni domjenci, romantični božićni dejtovi…

Ima smisla da se mi žene volimo srediti i dobro izgledati u ovom zadnjem čarobnom mjesecu godine. Nova haljina, cipele, pa i maskara ili ruž, usrećit će nas jer ćemo bolje izgledati. Postoji još jedna stvar na koju bismo trebale obraćati pozornost – na našu frizuru.

Svijet hair stilista je zabavan, šaren i inovativan, imamo osjećaj da stalno smišljaju nove proizvode koji su odlični i zanimljivi. Frizure, boje kose, pramenovi, različite dužine… uvijek imamo nešto novo. No, ponekad je dobro vratiti se ‘na početak’ i pojednostavniti sve.

Upravo zato želimo svladati popularnu ‘fen frizuru’, onu kojoj rijetke mogu odoljeti. Nakon duge vladavine valova, jedna drugačija frizura zasjela je na tron.

Lijepa fen frizura je nešto što nikad ne izlazi iz mode i što je uvijek jako dobro prihvaćeno. Kosa je po duljini sjajna, a vrhovi se dramatično uvijaju. Frizura je puna volumena, kosa je lijepo izrađena i zaglađena četkama s prirodnom dlakom.

Nakon šampona i regeneratora, isperite dobro kosu nekoliko minuta. Nježno ju sušite ručnikom pa ju prosušite malo fenom. Cilj je ne tretirati vlasi previše, a frizura mora biti postojana, čvrsta od korijena i glamurozna. Osim četke, pri izradi voluminozne fen frizure mogu se koristiti i vikleri. Postići ćete efekt kao da niste puno marili, a opet je sve na svom mjestu, kvalitetno napravljeno.

Ovakvo oblikovanje kose odlično pristaje bob i lob frizurama, ali i visoki repovi mogu imati oble vrhove koji će uokviriti vaše lice. Mnoge poznate osobe već su pokazale svoja ‘Glam Up’ izdanja koja im odlično pristaju, zašto ne biste i vi?