Promo

OTKRIJTE ICON. – MODNU DESTINACIJU ZA VRHUNSKI ŠOPING

PR 25. srpnja 2018.

Ikona je rođena: omiljeni multibrand store The Core u Arena Centru i CCo West dobiva novi naziv

Jedna od najdražih šoping destinacija, koja već deset godina uspješno osvaja sve ljubitelje mode, početkom kolovoza mijenja ime u ICON. Da, ikona je rođena pa se sada poslovnice u zagrebačkom Arena Centru i City Centru one West pod nazivom The Core kupcima predstavljaju u okrilju novog brenda imena ICON.

Koncept ostaje isti, a urbana moda, kvalitetna obuća, torbice te ostali ACC asortiman svjetski ekskluzivnih brendova zasigurno će i dalje biti jednako traženi među kupcima koji preferiraju visokokvalitetne i globalno cijenjene artikle suvremenog dizajna.

Calvin Klein, Cavalli Class, Gant, Michael Kors, Napapirji, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, UGG i Versace Jeans svjetska su modna imena koja ICON. sadrži u svom bogatom portfelju.

Ovo ljeto otkrijte ICON. – brend koji omogućava da na jednom mjestu pronađete najnovije fashion kolekcije, bezvremenske komade i nezaobilazne modne dodatke.

Posebnost ove modne destinacije nalazi se u činjenici da ICON. stvara trendove tako što tržištu čini dostupnima neka od najpoznatijih svjetskih modnih imena.

Također, svojim dugogodišnjim iskustvom u poslovanju i uz stručne prodajne savjetnike pomaže klijentima pri odabiru najboljeg stila za sve dnevne i večernje prigode.

 

Posjetite ovu jedinstvenu šoping oazu u Arena Centru i CCo West te zablistajte uz poznate svjetskie brendove te ne propustite iskoristiti sezonsko sniženje s do 50% nižim cijenama na cjelokupan asortiman koje vrijede bez obzira na način plaćanja.


#gift IGRA DARIVANJA

U suradnji s The Core/ICON. jednu sretnicu nagradit ćemo poklon bonom u vrijednosti od 500,00 kuna koji može potrošiti na jedan artikl po izboru sljedećih brendova (Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, UGG, Gant, Versace Jeans, Calvin Klein, Cavalli Class i Michael kors). Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica poklon bona u vrijednosti od 500,00 kuna je Gordana Goga Grmusa. Čestitamo i molimo da nam se javi u FB inbox.