Modni dodaci

Otkačene kuhinjske rukavice za sve žene koje nemaju dlake na jeziku

Antonija Andabak 20. studenoga 2017.

Upravo smo našli savršen poklon za sve kuharice koje nemaju dlake na jeziku dok pripremaju ukusne obroke za svoju obitelj

Pronaći savršen poklon za mamu, sestru ili tetu koje obožavaju kuhati može biti vraški teško jer priznat ćemo-žene već imaju sve što im treba. Teško je osobito kada se čini da u svojoj kuhinjskoj kolekciji posjeduje svaki set posuđa po zadnjoj modi. Ali znate što vjerojatno nema? Kuhinjsku rukavicu sa sočnim frazama koje samo strastvena kuharica može razumjeti.

Da, one doista postoje u ovom ludom, kreativnom svijetu i možete ih kupiti online za nešto manje od $13! S frazama poput: “I’m Not Bossy, I’m the Boss ( ne šefujem, ja sam šefica ) printanim uz prateću simpatičnu ilustraciju, ovaj kuhinjski accessorize s dozom humora namijenjene su svim ženama u vašem životu kojima izleti pokoja sočna psovka u žaru kuhanja ili bolje reći – nakuhavanja.

Ove pamučne kuhinjske rukavice dostupne su online na stranici alwaysfits.com, a odlikuje ih vrhunska kvaliteta s unutarnjom izolacijom kako bi ruke uvijek ostale tjelesne temperature bez obzira na to što vadile iz pećnice.

1. “B*tches Get Stuff Done” Oven Mitt ($13)

2.“F*ck This Sh*t” Oven Mitt ($13)

3. “This Is F*cking Delicious” Oven Mitt ($13)

4. “Hellraiser” Oven Mitt ($13) 

5.  “My Favorite Salad Is Wine” Oven Mitt ($13)

6. “I’ve Got a Knife” Oven Mitt ($13)

7. “I’m the Boss” Oven Mitt ($13)