FOTO by Sinsay

Dekor

Osvojili su nas Sinsay čupavi stolčići u bijeloj i sivoj boji od 89,90 kuna!

Viktoria Šafranić 30. ožujka 2021.

Cozy dekor stvoren za svaku prostoriju - spavaću sobu, dnevni boravak, terasu ili balkon...

S dolaskom proljeća, osvježili smo garderobu i svom ormaru dodali svjetlije boje, kao i upečatljive modne dodatke uz koje ćemo biti u centru pozornosti. Koliko god pažnje pridajemo vanjskom izgledu, toliko nam je bitan i ambijent u vlastitom domu. Prvenstveno, kada dođemo doma nakon napornog radnog dana, sve što želimo je opuštena i umirujuća atmosfera kako bi povratili energiju i pripremili se za nadolazeće izazove.

Netko to postiže laganom muzikom, drugi se opuštaju uz čašu vina ili knjigu, treći guštaju u nekim slasnim delicijama, a ako nas pitate, mi bismo sve skupa zaokružili i istodobno realizirali.

Ovih dana, čim uđemo u stan ili kuću, samo mislimo o jednom kutku našeg doma, a to je terasa ili balkon koje smo upravo počeli uređivati raznim cozy stvarčicama….

Uz ukrasne jastučiće, fenjere, svijeće, pletene košare i raskošno cvijeće, vjerujemo da bi se idealno uklopili i ovi chic taburei iz Sinsaya.

Oni dolaze u bijeloj i sivoj boji koje se s lakoćom slažu uz svaki eksterijer, a posebni su zbog svojih drvenih nogica koje im daju retro notu, kao i gornje čupave tkanine. Po cijeni od 89,90 kuna, možete ih smjestiti u bilo koji kutak doma jer lijepo ih je imati nadohvat ruke kroz čitavu godinu. Ipak, za proljetne dane nekako ih najviše vidimo na natkrivenom balkonu, po mogućnosti na mekanom tepihu…

Bez obzira hoće li vam poslužiti kao sjedalo, stalak za noge ili časopise, sigurni smo da ćete pronaći pravo mjesto za njih.

Naručiti ih možete putem linka.