FOTO by Ted Baker

Odjeća

Osvojila nas je bijela haljina s crnom mašnom koja nosi Ted Baker potpis

Una Lora Banjac 29. svibnja 2024.

Ovaj idealan komad za ljetnu sezonu trenutno je na akciji!

Ako će se s nečim gotovo svaka žena složiti, onda je to zasigurno s tvrdnjom da cipela i haljina baš nikad nemamo dosta!

Dolaskom sve toplijih dana, jedva čekamo pokazati glavne ljetne favorite iz našeg ormara u kojima jedva čekamo šetati i pokazivati preplanule nožice.

Ako ste u potrazi za još jednim ljetnim adutom koji će krasiti vašu ljetnu garderobu – ne morate tražiti dalje!

Ted Baker

U Ted Baker London trgovini smo pronašli savršenu haljinu u kojoj će se svaka žena osjećati kao prava boginja i koja je pravi mamac za komplimente.

Predstavljamo savršen izgled za zabavu, izlazak s frendicama, romantičnu večeru ili čak vjenčanje!

Ted Baker

Ova satenska mini haljina s dizajnom na jedno rame i velikom crnom mašnom odiše istinskim glamurom, a promijenjena silueta A-kroja ne samo da izgleda elegantno, već vam također ostavlja prostora da se spustite na plesni podij i pokažete svima što znate.

Ted Baker

Ovakvu krasoticu uparite s omiljenim štiklama ili sandalama, upečatljivim naušnicama srebrne ili zlatne boje te mini crnom torbicom, a kosu svakako podignite tako da mašna dođe što više do izražaja – tako ćete postići savršen izgled dostojan prave princeze.

Ova je krasotica je na akciji od 20% te je dostupna je u Ted Baker London – Zagreb trgovini ili za online narudžbu putem Ted Baker službene stranice.