Make-up

Osvoji ZASU nakit s porukom?

Viktoria Šafranić 05. siječnja 2017.

ZASU nakit – “Budi uz mene” je nova kolekcija ZASU nakita koja je inspirirana ovim godišnjim dobom u kojem svi želimo imati nekoga kraj sebe, osjetiti ljubav, zaštitu, pozitivne vibracije. Cijeli koncept kolekcije osmišljen je tako da uz sebe nosite komad nakita čija simbolika će u vama buditi pozitivne emocije. “Željela sam stvoriti nakit koji […]

ZASU nakit – “Budi uz mene” je nova kolekcija ZASU nakita koja je inspirirana ovim godišnjim dobom u kojem svi želimo imati nekoga kraj sebe, osjetiti ljubav, zaštitu, pozitivne vibracije. Cijeli koncept kolekcije osmišljen je tako da uz sebe nosite komad nakita čija simbolika će u vama buditi pozitivne emocije.

“Željela sam stvoriti nakit koji će nam pružiti ugodan osjećaj dok ga nosimo, stoga sam odabrala kraljevski baršun kao glavni element kolekcije. On je nježan, elegantan i budi lijepe emocije u svakome. Kolekcija je upotpunjena privjescima s 14k pozlatom koji su snažni simboli poput hamse – za zaštitu, srce – snažnog simbola ljubavi i istine te anđela koji nas štiti i usmjerava na pravi put. Neizostavan dio kolekcije su kristali, oniks, rozenkvarc i ametist,  koji su naši pomagači i čije vibracije donose pozitivnost u svakodnevnicu. Narukvice iz kolekcije su posebno zanimljive jer ih možete personalizirati, odabrati boju baršuna koja vas najviše privlači: crna, ružičasta ili bordo.” ZASU nakit.

Zaštitno lice kolekcije je predivna Sendy Osmičević koja je savršeno uklopila u ulogu nove ZASU djevojke. Ona je elegantna djevojka koja će vas zaraziti svojom pozitivnom energijom, toplinom i šarmom.

Povodom nove kolekcije, snimljena je modna kampanja čije fotografije i video potpisuje Karlo Richter. Kampanja je snimljena u interijeru Balanced3 centra. Za make up i frizuru zalužna je Mateja Nedoklan.

Ovo je kolekcija koja će u ovo predivno blagdansko vrijeme upotpuniti svaki outfit te mu dodati dašak elegancije. S ovom kolekcijom uz sebe ćete imati nakit koji će buditi lijepe emocije u vama. Poklonite svojoj dragoj osobi komad iz ove kolekcije koji je diskretan i istovremeno snažan zbog priče i energije koju nosi u sebi.

Novu kolekciju možete pogledati putem web stranice www.zasu.biz

 

IGRA DARIVANJA

Svaka od nas teži pravoj ljubavi, prijateljstvu, istini, inspiraciji…u suradnji sa ZASU nakitom, odlučili smo jednu od Vas nagraditi prelijepom bordo narukvicom “Budi uz mene” od baršuna koja u sebi nosi simboličnu poruku “Otvaram svoje srce. Širim ljubav u Univerzum. Spremno primam energiju ljubavi koja me puni i donosi životni napredak”…upotpunjena je privjeskom srca s 14k pozlatom ? Vaš zadatak je:

  1. Like na FB Elegant.hr
  2. Like i Share na FB objavu

Igra darivanja traje do nedjelje, 08.01. do 12h. Sretno ❤

Sretnu dobitnicu pronađi negdje u članku 🙂 Molimo je da nam se javi na viktoria@elegant.hr!