Film

Osvoji ulaznice za romantičan film ‘Sve, baš sve’!

Viktoria Šafranić 18. svibnja 2017.

Romantična drama koja će osvojiti svačije srce

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?

Studio koji je donio filmove Tu sam pred tobom i Ako ostanem, predstavlja novi film Sve, baš sve temeljen na bestseleru autorice Nicole Yoon.

IZVORNO IME: Everything, Everything

REDATELJ: Stella Meghie | ŽANR: romantična drama

ULOGE: Amandla Stenberg, Nick Robinson, Anika Noni Rose

TRAJANJE FILMA: 96 minuta | GODINA: 2017 | DRŽAVA: SAD

POČETAK PRIKAZIVANJA: 18.05.2017

SADRŽAJ FILMA:

Maddy Whittier ima bolest koja je vrlo rijetka i koja joj ne dozvoljava da živi kao i drugi. Naime, ona ne smije napuštati svoju kuću, a kada joj netko dolazi postoji čitava procedura oko ulaska u kuću. Maddy živi s majkom, liječnicom, koja vodi računa o njenom stanju, i medicinskom sestrom Carlom. Maddy je kao mala izgubila oca i brata u nesreći i jedina osoba za koju zna je njezina majka, koja bi sve dala za nju. Kada se u susjednu kuću useli momak Olly Bright sa svojom pomalo čudnom obitelji, Maddyina priča tek počinje. Ona se polako zaljubljuje u Ollyja koji je spreman žrtvovati sve, baš sve, kako bi barem jedan dan živjela izvan svoje sigurne kuće. Sretna dobitnica dvije ulaznice za film ‘Sve, baš sve’ je Matea Gušić. Čestitamo i molimo da nam se javi najkasnije do nedjelje u kojem od Cinestara želi pogledati film.

#ljubavna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Blitz Cinestarom, jednu sretnu čitateljicu nagradit ćemo s dvije ulaznice za romantičnu dramu ‘Sve, baš sve’. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.