Film

Osvoji ulaznice za film ‘Churchill’ u Cinestaru!

Viktoria Šafranić 21. lipnja 2017.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Brian Cox utjelovljuje lik britanskog premijera Winstona Churchilla, a radnja filma prati njegovih 24 sata prije poznatog iskrcavanja u lipnju 1944. godine, znanog kao Dan D.

IZVORNO IME: Churchill

REDATELJ: Jonathan Teplitzky | ŽANR: biografski, drama, triler

ULOGE: Brian Cox, Miranda Richardson, John Slattery, Ella Purnell

TRAJANJE FILMA: 105 minuta | GODINA: 2017 | DRŽAVA: Velika Britanija

POČETAK PRIKAZIVANJA: 15.06.2017

SADRŽAJ FILMA:

Kako savezničke snage stoje na južnoj obali Velike Britanije, spremne na invaziju nacistički okupirane Europe, oni čekaju Churchillovu konačnu odluku hoće li se invazija uopće dogoditi. Bojažljiv ponoviti pogreške iz Prvog svjetskog rata, Churchill se mora suočiti s kontinuiranim kriticizmom od strane svojih političkih suparnika; Generala Eisenhowera i Montgomeryja. Sretna dobitnica je Ivana Barić. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr u kojem od Cinestara želi pogledati film.

Jedinu i potpunu podršku ima u svojoj genijalnoj supruzi Clementine, koja može zaustaviti premijerov fizički i mentalni kolaps i pomoći mu da donese prave odluke.

###

CHURCHILL prati legendarnog britanskog premijera Winstona Chruchila u danima prije zloglasnog desanta na Dan D u lipnju 1944. godine. Dok se saveznici okupljaju na južnoj obali Velike Britanije, spremni upustiti se u bitku za okupiranu nacistima Europu, čekaju Churchillovu odluku hoće li zapravo i krenuti u invaziju.

U strahu da će ponoviti svoje greške iz Prvog svjetskog rata poput Galipoljske bitke, iznuren godinama rata, depresivan i opsjednut ostavljanjem svog traga u povijesti, Churchill se također suočava s neprestanim kritikama svojih politička suparnika, generala Eisenhowera i feldmaršala Montomeryja. Jedino vjerna potpora Churchillove stoičke i briljantne žene Clementine može spriječiti fizičko i mentalno propadanje premijera i pomoći mu da zauzme svoje mjesto među velikanima povijesti.

U suradnji sa Blitz Cinestarom, darujemo dvije ulaznice za fenomenalan film o Winstonu Churchillu. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.