Modni dodaci

Osvoji neodoljivu crvenu torbu brenda Elegant Bags

Viktoria Šafranić 16. veljače 2017.

Iza brenda Elegant Bags kriju se bračni par Dalila i Krunoslav Kovačević.

Iako u gradu djeluju već dugi niz godina sa svoje dvije poslovnice popravaka kožnih predmeta, prije par godina odlučili su se proširiti biznis i na izradu torbica što se je pokazalo kao jako dobar poduzetnički potez.

Torbe su danas nezaobilazan modni detalj koji podiže svaku ženu, daje joj samopouzdanje i osjećaj zadovoljstva, a posebno kada se radi o nekoj elegantnoj torbici.

Budući da i sami preferiraju uglavnom eleganciju, tako je spontano došlo i do samog naziva brenda Elegant Bags i tako je započela jedna elegantna modna priča. Moramo priznati da smo ih i mi pronašli putem Facebooka, stoga ne morate ni pretpostavljati koliko su popularni. Svaka moderna žena mora imati barem jednu njihovu torbicu jer su uistinu prekrasne.

Ručni rad ipak je nešto što se u današnje vrijeme izuzetno cijeni, a kada pogledate samo jednu torbicu, vidjet ćete koliko je uloženo truda, znanja i iskustva. U ponudi imaju torbe raznih boja, veličina i printeva, stoga za koju god se odlučite, nećete požaliti.

Za sada torbice uglavnom isporučuju na području cijele Hrvatske, iako je bilo nekih isporuka i van granica Lijepe naše 🙂

Njihove proizvode možete pronaći na službenoj Facebook stranici Elegant Bags te na njihovom  Instagram profilu @elegant_bags_dk, a u izradi je i web stranica. Mi jedva čekamo ?

 

IGRA DARIVANJA

Neki kažu da je Valentinovo dan kao i svaki drugi, mi se ne slažemo. Žena predstavlja snažnu ikonu koju za sve ono što svakodnevno radi i obavlja, ponekad treba i nagraditi. U suradnji s Elegant Bags, jednu sretnu natjecateljicu odlučili smo nagraditi prekrasnom crvenom torbom, kao stvorenu za današnji dan. Vaš zadatak je

  1. Like na FB Elegant.hr
  2. Like i Share na FB objavu
  3. Like na FB Elegant Bags

Igra darivanja traje do petka 17.02. do 12h. Sretno svima ❤