Modni dodaci

Osvoji narukvicu elegantnog branda Iva Viljevac Fashion Jewelry

Viktoria Šafranić 03. travnja 2017.

Istančan nakit koji bi svaka trendseterica poželjela imati

Ambiciozna, vrijedna studentica pravnog fakulteta počela je izrađivati nakit još s 18 godina, no i sama kaže da je sve to počela ozbiljnije shvaćati nakon snimanja prve kampanje u medijima. Tada su je počele prepoznavati i brojne poznate pripadnice ljepšeg spola. Prošle jeseni predstavila je novu kolekciju nakita za koju je u suradnji s glumicom Mirnom Medaković Stepinac snimila i prigodnu kampanju.

Iva kaže kako nakit treba biti konkretan, skladan i elegantan, ali unatoč eleganciji on mora biti dovoljno drugačiji da upadne u oči. – To je ono čime se vodi. Njezina želja je da Iva Viljevac Fashion Jewelry ljudima bude zanimljiv, poseban i nosiv.

„Nakit koji nosimo govori puno o nama. Upravo zbog toga moj nakit je vrlo raznolik kako bi istaknuo eleganciju, senzualnost i profinjenost s jedne strane te maštovitost, hrabrost i samosvijest s druge strane. Svaki komad nakita napravljen je uz maksimalnu koncentraciju na upravo taj komad, s puno ljubavi prema izradi” – kazala je Iva.

U njezinim zavidnim kolekcijama može se pronaći nakit s koraljima, perlama, zvjezdicama, mašnicama, sidrom, a svaki je poseban na svoj način, iako su Ivin najdraži motiv kožne mašnica narukvice, mašnice chokeri, mini pleksiglas mašnice i mašnice s vezenom špagom koje će nekako zauvijek pamtiti. Sretna dobitnica je Mateja Krčar. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Ova marljiva studentica zasita je primjer svima jer uspješno spaja fakultetske i poslovne obveze. Iako je to ponekad gotovo nemoguće, Iva pronađe način kako balansirati između ove dvije ljubavi. Budući da joj sve ide od ruke, ne sumnjamo da će uskoro biti i odlična pravnica.

#izaberisvojumašnicu IGRA DARIVANJA

U suradnji s Iva Viljevac Fashion Jewelry, jednu sretnu čitateljicu nagradit ćemo vedrom i neodoljivom narukvicom (mašnicom). Detalje igre možeš pronaći OVDJE.