Modni dodaci

Osvoji Lybra nakit s dušom

Viktoria Šafranić 20. veljače 2017.

Ima li ljepšeg zadovoljstva kad žena stavi komad nakita na sebe i on oživi i dobije dušu…

“Iza hrvatskog branda Lybra Nakit stoji dizajnerica Lidija Gregurek Lazić. Otkrila nam je kako oduvijek voli dizajn i kreiranje maštovitih komada, tako je već u srednjoj školi počela sama dizajnirati i šivati odjeću. Za vrijeme studija bavila se izradom maštovitih komada od pletiva čime bi “popravljala” svoj studentski budžet.

S izradom nakita, Lidija je počela sasvim slučajno kada je njen sinčić s 4 godine morao vježbati finu motoriku, a ona je zatim na internetu pronašla kako je najbolja vježba za to upravo nizanje perlica. Tako je ova ambiciozna dizajnerica nabavila prve perlice. Od tada, kaže kako njen sin Leon više nema nikakvih problema s finom motorikom, a ona je od tog dana i službeno započela s izradom nakita. Neumorno smišlja nove kreacije kako bi sve pripadnice ljepšeg spola koje kupuju njen nakit uvijek bile u trendu.

 

Već tri godine izrađuje prepoznatljivi nakit od blještavih cirkona, a ističe kako su Statement ogrlice i naušnice njen zaštitni znak. Kad žena stavi ovakav komad nakita osjeća se posebno i  zasigurno neće proći nezapaženo.

Gdje pronaći Lybra Nakit?

Lybra Nakit možete pronaći na FACEBOOK-u. Ovakav način promocije omogućava zainteresiranim djevojkama da brzo i lako stupe u kontakt s dizajnericom, a ona im zatim u što kraćem roku odgovara na sve njihove želje i upite. Ponekad izlaže na sajmovima, koliko joj to vrijeme dopusti. Svi znamo da su sajmovi ključni kod neposrednog kontakta s kupcima. Uvijek je nekako ljepše kada pohvala dođe uživo, od djevojke koja je na licu mjesta mogla isprobati nakit i uvjeriti se u njegovu kvalitetu. Sretna dobitnica je Monika Ćavar. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

 

IGRA DARIVANJA

U suradnji s Lybra nakitom, jednu sretnu čitateljicu odlučili smo nagraditi nježnom rozo srebrnom ogrlicom koju se može jednostavno kombinirati uz svaki look. Što trebaš napraviti:

  1. Like na FB Elegant.hr
  2. Like i Share na FB objavu
  3. Like na FB Lybra nakit

Igra darivanja traje do četvrtka, 22.02. do 12h. Sretno