Odjeća

Osvoji elegantnu ogrlicu brenda Art MS

Viktoria Šafranić 16. veljače 2017.

Life is too short to wear boring jewelry.

Iza brenda Art MS krije se 21-godišnja studentica menadžmenta Sveučilišta u Zadru te vlasnica Art M.Š.d.o.o.-a . Njezino ime je Marija Šaja, a s izradom nakita počela se baviti prije 4 godine. Na početku je to bio samo hobi, no ubrzo je preraslo u pravi posao.

Sve je započelo na Facebook-u. Njezino mišljenje je kako je danas najveća koncentracija ljudi upravo na društvenim mrežama, tako da najviše truda i ulaže u oglašavanje putem FB. Osim stranice na FACEBOOKU na kojoj ima zavidnih 35 000 ljudi, također je aktivna i na INSTAGRAMU. Uskoro će nas počastiti novim web shop-om gdje će odabir proizvoda biti još raznovrsniji.

Unazad ove 4 godine, ambiciozna studentica stvorila je poveći krug klijenata. Upravo trudom i načinom rada, kvalitetnim proizvodima i pristupačnim cijenama zauzvrat dobiva zadovoljstvo svojih klijenata, a taj krug se iz dana u dan sve više povećava.

Osim toga, sklopila je i brojne suradnje sa raznim hrvatskim dizajnerima, a u realizaciji su i suradnje s konceptualnim trgovinama iz različitih dijelova Lijepe Naše.

Osim po cijeloj HR, nakit je putovao i u inozemstvo, čak u Austriju, Njemačku, Švicarsku, Švedsku, Norvešku te u mnoge druge zemlje svojim vlasnicama. Sretna dobitnica je Tea Barbarić. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Prije nešto više od 2 mjeseca ponudu je proširila majicama sa zanimljivim slikama i tekstovima izrađenim modernom tehnologijom digitalnog printa koji garantira kvalitetan i dugotrajan otisak. Svaka žena žudi za time da se osjeća lijepo.

 

Svi znamo da prava ljepota dolazi iznutra, no uz ovakve proizvode, žena će sjajiti i izvana te s time izgraditi samopouzdanje kako bi se osjećala još ljepše u vlastitoj koži. Ako ste imalo šik, u trendu i drugačiji, svidjet će Vam se modni dodaci brenda Art MS jednako kao i nama…

No to nije sve, jednu sretnu natjecateljicu odlučili smo nagraditi prekrasnom ogrlicom ovog popularnog brenda.

IGRA DARIVANJA

Drage naše, sve znamo da jedino pravi nakit ima tu moć da svaku ženu barem na trenutak učini jedinstvenom. Jednoj od Vas omogućit ćemo da se upravo tako i osjeća te pokloniti elegantnu ogrlicu popularnog brenda Art MS.

Vaš zadatak je:

  1. Like na FB Elegant.hr
  2. Like i Share na FB objavu
  3. Like na FB Art MS

Igra darivanja traje do 19.02. do 13h. Sretno ❤