Film

Osvoji dvije ulaznice za romantičan film ‘Svemir između nas’!

Viktoria Šafranić 07. lipnja 2017.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Originalna priča o dječaku koji je rođen i odrastao na Marsu te nakon 16 godina dolazi na Zemlju kako bi pronašao oca i otkrio gdje stvarno pripada.

IZVORNO IME: The Space Between Us

REDATELJ: Peter Chelsom | ŽANR: SF, avantura, romantični

ULOGE: Gary Oldman, Asa Butterfield, Britt Robertson, Carla Gugino

TRAJANJE FILMA: 121 minuta | GODINA: 2016 | DRŽAVA: SAD

POČETAK PRIKAZIVANJA: 08.06.2017

Sadržaj filma:

U svemirskoj avanturi, space shuttle kreće u prvu misiju kolonizacije Marsa, međutim odmah nakon polijetanja saznaju da je jedna astronautkinja trudna. Ubrzo nakon slijetanja, ona umire od komplikacija prilikom rađanje prvog čovjeka na crvenom planetu – ne otkrivši tko mu je otac. Tako počinje neobičan život Gardnera Elliota. U istraživanju svoga porijekla, Gardner započinje online prijateljstvo s djevojkom iz Colorada, Tulsom. Kad napokon dobije priliku otići na Zemlju, poželi isprobati sva čuda o kojima je mogao čitati na Marsu. Međutim, kada znanstvenici počnu s pripremom za njegov odlazak, otkriju da njegovi organi ne mogu izdržati u Zemljinoj atmosferi… Sretna dobitnica dviju ulaznica za film ‘Svemir između nas’ je Anja Pejaković. Čestitamo i molimo da se javi na viktoria@elegant.hr u kojem od Cinestara želi pogledati film.

 

#svemirska IGRA DARIVANJA

U suradnji s Blitz Cinestarom, jednu sretnu čitateljicu nagradit ćemo s dvije ulaznice za romantičan film ‘Svemir između nas’. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.