Film

Osvoji dvije ulaznice za mjuzikl ‘La La Land’?

Viktoria Šafranić 13. siječnja 2017.

La La Land – Riječ je o iščekivanom filmu za Oscara nominiranog redatelja Damiena Chazellea, poznatog po sjajnom i hvaljenom filmu “Whiplash„. Originalni naslov: La La Land U kinu od: 05.01.2017 Dužina filma: 128 minuta(e) Država/Godina: USA/2016 Žanr: mjuzikl, komedija Glumci: Emma Stone, Ryan Gosling, John Legend, J.K. Simmons Redatelj: Damien Chazelle Distribucija: Blitz film […]

La La Land – Riječ je o iščekivanom filmu za Oscara nominiranog redatelja Damiena Chazellea, poznatog po sjajnom i hvaljenom filmu “Whiplash„.

Originalni naslov: La La Land
U kinu od: 05.01.2017
Dužina filma: 128 minuta(e)
Država/Godina: USA/2016
Žanr: mjuzikl, komedija
Glumci: Emma Stone, Ryan Gosling, John Legend, J.K. Simmons
Redatelj: Damien Chazelle
Distribucija: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Dobna preporuka: »Svi uzrasti«

 

U filmu Gosling igra jazz glazbenika koji se zaljubljuje u glumicu u usponu (Emma Stone), nakon čega uslijedi prava ljubavna romansa sa zapletom. Radnja filma smještena je u Los Angeles s naglaskom na atmosferu zlatne ere Hollywooda koja pršti romantikom kakva se ne viđa svaki dan. La La Land.

Movieclips trailers

IGRA DARIVANJA

Budući ste na temelju naše ankete najviše interesa pokazali za mjuzikl ‘La La Land’, u suradnji sa Cineplexxom, jednu sretnu natjecateljicu darujemo s dvije ulaznice za originalan film. Vaš zadatak je:

  1. Like i Share na FB objavu
  2. Tagiraj na FB u komentaru osobu s kojom bi najradije pogledala ovaj film

Igra darivanja traje do 15.01.2017. do 13h. Sretno 🙂