Kultura

Osvoji dvije ulaznice za koncert Deep Purple!

Viktoria Šafranić 10. svibnja 2017.

Za točno šest dana Deep Purple uživo!

Povodom objave novog studijskog albuma «Infinite», jedna od najvećih rock-grupa u povijesti, Deep Purple, održat će svoj oproštajni koncert u zagrebačkoj Areni 16.05. Iznenađenja glede specijalnih gostiju na koncertu Deep Purple u zagrebačkoj Areni ne prestaju. Već je objavljeno kako će predgrupe biti divlji Monster Truck i legendarne Divlje Jagode uz Tonya Martina, bivšeg pjevača grupe Black Sabbath.

Najnovije glazbeno pojačanje ljubiteljima žestoke glazbe ne treba previše predstavljati. Legendarni Andy LaRocque jedan je od najcjenjenijih gitarista današnjice a svojim je neoklasičnim stilom stekao zavidnu reputaciju. Andy je dugogodišnji gitarist legendarne grupe King Diamond, te čuveni producent, koji je radio miks i master novog albuma osnivača Divljih Jagoda Zeleta Lipovače.

U svojoj plodonosnoj karijeri u kojoj su Deep Purple nebrojeno puta zavladali top ljestvicama albumi su se prodavali u milijunskim nakladama. Novi materijali pokazuju kako u dečkima još uvijek gori kreativna rock’n’roll vatra ali su se ovom turnejom ipak odlučili oprostiti od milijunske publike. Čak i nakon svih ovih desetljeća glazbe Deep Purple još uvijek uzbuđuju svoju publiku velikom strašću kojom rade. Sretna dobitnica dvije ulaznice za koncert grupe Deep Purple je Maja Šilobod. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Stoga nabavite svoju ulaznicu, ne propustite praznik rock’n’rolla i pozdravite velikane na njihovoj oproštajnoj turneji!

 

#HardRock igra darivanja

U suradnji s Editus, nagrađujemo vas s dvije ulaznice za koncert rock-grupe Deep Purple. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.