Film

Osvoji dvije ulaznice za film ‘Smisao života jednog psa’

Viktoria Šafranić 13. travnja 2017.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Smisao života jednog psa – Film je zasnovan na istoimenom bestselleru W. Brucea Camerona ‘Smisao života jednog psa’. Film je režirao Lasse Hallström kojeg poznajemo po brojnim uspješnicama kao što su ‘Čokolada’ i ‘Lov na losose u Jemenu’.

IZVORNO IME: A Dogs Purpose
REDATELJ: Lasse Hallström | ŽANR: komedija, obiteljski, avantura
ULOGE: Josh Gad, Dennis Quaid, Peggy Lipton
TRAJANJE FILMA: 100 minuta | GODINA: 2017 | DRŽAVA: SAD
POČETAK PRIKAZIVANJA: 13.04.2017

Sadržaj:

Vjerojatno ste se više puta zapitali što vaš kućni ljubimac misli dok vas zamišljeno gleda u oči. Kroz ovaj film možda shvatite što je to u njegovoj glavi, kako životinje razmišljaju i kako oni shvaćaju naše postupke prema njima.

Priča počinje kada jedanaestogodišnjak Ethan i njegova majka spase zlatnog retrivera koji je zarobljen u automobilu na velikoj vrućini. Usprkos protivljenju njegovog oca, obitelj usvoji psa i daje mu ime Bailey. Od toga trenutka Ethan i Bailey su nerazdvojni. Međutim, kada Ethan ode u drugi grad zbog nogometne karijere, morat će ostaviti Baileya kod kuće… Smisao života jednog psa.

Video najavu možete pogledati ovdje:

 

#bestfriend IGRA DARIVANJA

U suradnji s Blitz Cinestarom, jednu sretnu natjecateljicu nagrađujemo s dvije ulaznice za film ‘Smisao života jednog psa’. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica koja nas je oduševila svojim engleskim bulldozima je Lucija Sukić. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!