Film

Osvoji dvije ulaznice za film ‘Pali anđeo’!

Viktoria Šafranić 03. svibnja 2017.

Temeljeno prema bestselleru New York Timesa

IZVORNO IME: The Fallen
REDATELJ: Scott Hicks | ŽANR: SF, drama, romantični
ULOGE: Addison Timlin, Jeremy Irvine, Hermione Corfield, Joely Richardson, Daisy Head
TRAJANJE FILMA: 92 minuta |
GODINA: 2016 | DRŽAVA: SAD
POČETAK PRIKAZIVANJA: 27.04.2017

Zašto morate pogledati ovaj film?

Temeljeno na istoimenoj knjizi Lauren Kate. Kritika je “Pali anđeo” odmah po izlasku prepoznala kao mogućeg nasljednika i idealnu novu literaturu za ljubitelje “Sumrak” sage, a roman se izravno uvrstio među pet najprodavanijih knjiga na prestižnoj ljestvici bestselera New York Timesa. Sretna dobitnica dvije ulaznice za film ‘Pali anđeo’ je Irena Krajačić. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Film prati sedamnaestogodišnju djevojku Lucindu Price, koja je živjela naizgled običan život sve dok nije optužena za zločin koji nije počinila. Pod pretpostavkom da je mentalno poremećena, poslana je u Sword & Cross reformatorsku školu u kojoj joj se za nju zanimaju dva tajanstvena studenta za koje joj se čini da su na neki neobičan način povezani s njom. Izolirana i progonjena čudnim vizijama, Lucinda razotkrivajući svoju prošlost shvaća da su njih dvojica pali anđeli koji se već stoljećima bore za njenu ljubav.

U suradnji s Blitz Cinestarom, jednu sretnu natjecateljicu darujemo s dvije ulaznice za film ‘Pali anđeo’. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.