OSVOJI BESTSELLER ‘MUŠKARCI SU S MARSA, ŽENE SU S VENERE

Viktoria Mikulić 23. travnja 2017.

Dva desetljeća nakon što se prvi put pojavila na listi bestselera, knjiga dr. Johna Graya 'Muškarci su s Marsa, žene su s Venere' još uvijek plijeni pažnju čitatelja diljem svijeta.

Kakav je to priručnik koji je uz stotine sličnih (a svi obećavaju čudesne promjene i fantastične uspjehe u ljubavi svim svojim kupcima) jedini uspio proći onaj istinski test svakodnevnog života?

Dovoljno je pročitati tek nekoliko stranica da biste se sami uvjerili kako je dr. John Gray otkrio nešto doista novo, a opet tako obično, nešto s čime se susrećemo svakoga dana. Muškarci govore potpuno drukčijim jezikom nego žene, iako toga nisu svjesni! Riječi su im iste ali su im značenja različita. Kad bi uza se imali mali frazeološki rječnik razumjeli bi se bez poteškoća i nesuglasica. Sretna dobitnica bestsellera je Antonija Albertović, koja nas je očarala elegantnim komentarom. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Ova je knjiga upravo to – rječnik s osnovama gramatike koji će muškarcima – Marsovcima pomoći razumjeti žene-Venerijanke. Ova će vas knjiga osloboditi svih frustracija s kojima ste se ikada susreli u vezama, jer ideje iznesene u njoj imaju smisla, a savjeti daju nadu da se razlike mogu prevladati. Dr. John Gray koristi suvremena otkrića u prirodnim i društvenim znanostima o razlikama među spolovima i te spoznaje primjenjuje na zbivanja u našem svakodnevnom životu, tako da u ovoj knjizi svatko može naći dio sebe.

U hrvatskom prijevodu Damira Biličića i s naslovnicom Jelene Radmanović, Algoritam predstavlja jubilarno deseto izdanje jedne od najvećih uspješnica iz svojeg nakladničkog opusa.

 

#svjetskidanknjige IGRA DARIVANJA

U suradnji s Algoritmom, a povodom Svjetskog dana knjige darujemo vas s bestsellerom ‘Muškarci su s Marsa, žene su s Venere’ autora Dr. Johna Graya. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.