FOTO by Masters of Malt

Iće & piće

Osvježenje stiže u obliku Gina s okusom jaffa keksa

Krešimir Šustić 05. svibnja 2020.

I ovo ljeto bit će u znaku Gina!

Jedna od najboljih stvari u proljetno/ljetnoj sezoni su tople večeri koje provodimo u najdražem društvu ispijajući omiljeno piće, ne razmišljajući o problemima koji nas muče.

Barovi na gradskim trgovima prepuni su veselja, smijeha i zabave, a koktel majstori profesionalno miksaju šarenu magiju u kojoj svi uživamo.

Za doručak pripremite mini palačinke s medom i maslacem

Izrazito veliku popularnost zadnjih par godina stekao je neodoljivi Gin koji se u kombinaciji s tonikom i začinima pretvara u jedno od najprodavanijih pića današnjice. Dobiva se namakanjem bobica borovica i drugog bilja u neutralnom i kvalitetnom alkoholnom piću, obično od kukuruza, ječmenog slada ili malene količine neke druge žitarice.

Pošto volimo uveseljavati naše čitatelje i na dnevnoj bazi im servirati dozu noviteta iz svijeta mode, zabave i ostalog, danas smo vam odlučili predstaviti nešto za čim će vam procuriti sline, ali onako spontano.

Riječ je o novom čarobnom Gin-u s okusom Jaffa keksa koji je rezerviran za sve ljubitelje poznatog, slatkog deserta od naranče.

Prilikom izrade se destilira s narančama, koricom svježe naranče, kakaom u prahu i Jaffa keksima, te se toči u svijetlu podebljanu bočicu zatvorenu čepom od pluta.

Idealan je za pravljenje raznih koktela, a savršen je dar za avanturističke gin fanatike. Neka vam i ovo ljeto prođe u znaku ovog čarobnog pića s novim okusima kojima nas proizvođači časte.

Možete ga nabaviti klikom na LINK i začiniti druženje s najdražom ekipom.